Bløde dutter...

Det var en SOS’er!

lakridserJeg har en mani  med at gemme slik rundt omkring. Før i tiden havde jeg et helt lager under min hovedpude. Nu har jeg i ny og næ et par lakridser, i alle tasker og lommer. Og der er bare ikke noget bedre end at finde sådan en, lige pludselig som man står og mangler. Eller nærmere, når man desperat har rodet hele huset igennem… Som jeg lige har gjort. Jeg fandt en gammel Zulu lakrids i brystlommen på min cowboyskjorte. Åhh lykke!

Men den smagte af mere…

I går skulle min kæreste købe en ny pose Zulu’er med hjem, men kunne ikke finde dem, og købe saltlakrids. Saltlakrids! Ihhhh. I ren arrigskab og fortvivlelse, smed jeg dem ud. HELT ud i skraldespanden. Nu har jeg fortrudt. Så jeg mig ud på hovedet i spanden, og grave dem frem. De var blevet helt varme og duggede lidt inde i posen (altså den var stadig uåbnet!), så de røg i køleskabet… Og nu i mavsen. Åh hvor jeg hader saltlakrids, men hvad fanden gør man, når der ikke er andet??

Næste indlæg

Bløde dutter...