Her er vores dejlige datter

Baby-tøj-krise!

name itDem der har fulgt med herinde, ved at jeg har riiiigeligt med babytøj i skabet. MEN det havde også været super fedt med noget hun kunne passe! Jeg har hele tiden tænkt at en str. 50 ville passe hende – alle sagde jeg skulle regne med 56. Så jeg har stort set kun fra str. 56 og opefter…

Og hun bruger str. 46. Great!

Min mor prøvede at koge og skam-tørretumble noget tøj i str. 50, mens vi var indlagte, men heller ikke det er blevet småt nok. Det ser bare så dumt ud, når babytøj er for stort. Jeg haaaaader det der med at de skal kunne vokse i det. Nej hun skal sgu ej. Det skal passe med det samme, og når det bliver for småt, kan hun få noget større på. Bum! Altså hvis jeg kunne finde noget til hende.

Hun har fire sæt hun kan passe, og det er altså ikke sjovt, når jeg har så meget fint liggende. Der går jo eeeeevigheder inden hun kan være i 56 og 62. Ihhhh!

Næste indlæg

Her er vores dejlige datter