Min tv-uge

God pude til baby!

mai pudenJeg har set denne pude flere steder, og har nu selv anskaffet den.

Kan købes på Maipuden.dk

Jeg ved selv hvor irriterende og besværligt det er, f.eks. at ligge på maven og læse. Det er så hårdt for nakken – så min lille pige skal naturligvis bruge denne smarte pude.

Maipuden styrker rygmuskulaturen, når baby ligger med den, og træner i at ligge på maven. Man kan også bruge den til nakkestøtte, i barnevognen, eller hvis der skal gives flaske – altså når baby ligger på ryggen 🙂

Synes lige I skulle tippes om den. Den er dansk produceret, og anbefalet af kiropraktorer.

Photobucket

Jeg synes de små søde mus er så vakre, og så er det jo rart der er noget der passer sammen – så legetæppe og sækkestol blev det også til. Synes sækkestole til babyer er mere tiltalende end skråstole, da de følger kroppen bedst. Jeg ved godt hvad jeg helst selv ville ligge i 🙂

Photobucket

Photobucket

Næste indlæg

Min tv-uge