Jubiiiii... Vi er hjemme!!

Her er vores dejlige datter

mascha kiesaI dag er det 2 uger siden hun kom til verden.

Og her er hun så…

Vi havde lige brug for at vente lidt med at vise hende frem, men i dag føles det bare rigtigt at dele hende. Er hun ikke bare lækker. Og se lige det lange fine hår. Åhhh hvor jeg bare elsker hende mere og mere for hver dag der går. Det er næsten ikke til at holde ud, at være så glad.

Kiesa generne træder godt igennem. Synes hun ligner sin far meget på udseenet. At hun på hospitalet og barselshotellet er blevet kaldt en temperamentsfuld drama queen, ved jeg ikke lige hvor hun har fra 🙂

Photobucket

Dette her billede er taget på hospitalet, hvor hun ligger i kuvøsen. Det er et af mine yndlingsbilleder, fordi hun ligger så kært, og ser så fredfyldt ud. Jeg sad bare og kiggede på hende i evigheder. Jeg har mange, mange gange siddet med min tlf. sat på kamera, og bare peget det mod hende, også selvom hun sov, bare for ikke at gå glip af en lille mine. Fik et chock når der kom en besked eller et opkald 🙂

Photobucket

Det kan ikke vare længe, før den lille mus har til et par rottehaler 🙂

Næste indlæg

Jubiiiii... Vi er hjemme!!