Tissemand, dæk sig!

Show me the moneeeeey!!

dollarsKender du det, at lidt hurtige (og mange) penge ville være dejligt? Jeg har lige fundet en ny bil jeg gerne vil have, og kunne altså godt bruge nogle ekstra gysser – og så må man jo tænke alternativt.

Ordet million, kan jeg faktisk godt lide. Især millionær. Og især hvis det var mig 🙂 🙂 Men hvad er chancen lige…?

I millionlotteriet har man Danmarks største chance for at vinde en million, og nu åbner en ny runde, hvor du kan få chancen – for en ekstra adventsgoodie allerede 1. søndag i advent. Altså d. 27/11, hvor hovedtrækningen finder sted.

Millionlotteriet er et helt alm. lotteri, hvor du køber en lodseddel. Hvor mange millioner der er i hovedpuljen afhænger af hvor mange der spiller – der garanteres dog altid den højeste millionchance.

Hvis ikke du kan vente så længe, belønnes dem der har købt deres lodseddel tidligt med nogle mellemtrækninger. Næste gang er allerede d. 20/11 hvor der bliver trukket lod om 5 x 50.000 kr.

Du kan købe lodsedlen hos din Danske spil forhandler, eller på danskespil.dk/millionlotteriet

Hvad ville du købe hvis du vandt? 

 

 (sponsoreret indlæg)

Næste indlæg

Tissemand, dæk sig!