Mode, opkaldt efter... MIG!

Vil ha disse dejlige damer med under dynen…

realitybabesJeg elsker dejlige damer. Især når de har ben i næsen, og silikone i patterne. Jeg synes det er fascinerende hvad disse damer har gjort. Hvordan de har brandet sig selv, og tjent så mange penge at man nærmest ikke fatter det. De ejer enorme selskaber med massevis af brands og designs, som sælges i hele verden. Hvis nogen kalder dem dumme… Så er det fordi man ikke selv fatter en fis. Men sådan er det som regel… Den kloge narrer den mindre kloge. You go girls!

Det meste finder jeg på nettet, kan simpelthen ikke vente på det kommer i TV.

Min favorit er ‘What Katie did next’. Jeg elsker at se hvordan hun bor, når hun er sammen med børnene og alle hendes skøre kæresteforhold. Mange i Danmark griner nok lidt af hende, men i UK er hun virkelig respekteret for de mange ting hun laver. Dem kender man måske ikke så meget til her. Hun er bla. kåret som ‘Årets mor’.

‘Desperate Housewives’ – selvfølgelig! Min yndlingskarakter er Gabrielle Solis. Kan man andet end at elske hende? Hun er også ret lækker, og jeg kan bedst lide når jeg også kan følge lidt med i skuespillernes virkelige verden. Og hun er vist den eneste af dem, der er hot nok at skrive om i bladene. Jeg ser aldrig danske serier. Aldrig! Jeg magter ikke de der “Jeg er uddannet på skuespillerskolen, og har stået på en rigtig teaterscene – så jeg er alt for arrogant til at være kendt”. Blaaaaaahhhh!!!.

‘Keeping up with the Kardashians’, er en reality serie om hele denne familie. Jeg vil helst se på Kim Kardashian, som er den mest kendte søster (hende med numsen), og synes det er irriterende med de andre der bare skaber sig åndsvagt. Men det fanger mig alligevel… Vil jo gerne snage lidt 😉

‘The World According to Paris’, er en ny serie hvor man følger Paris Hilton. Jeg ser det mest for at få snuden indenfor, og se familiens hjem, og når hun skændes med kæresten osv. Man følger desværre også hendes veninder, hvilket er møg irriterende. Det er ikke mit favorit show – men et alternativ når jeg venter på nye sæsoner af de andre.

 

Næste indlæg

Mode, opkaldt efter... MIG!