Presseklip :)

Morgen Chai

chaiHvad drikker du om morgenen? Hvis jeg kunne, ville jeg elske at hygge med en soy chai latte fra Starbucks. Men det kan man altså ikke i provinsen (sgu ikke engang på rådhuspladsen :(), så jeg må prøve at lave min egen.

Jeg drikker sjældent kaffe, men nyder duften når min kæreste får det hver morgen. Jeg drikker the eller chai. Ikke det der pulver med smagsstoffer og sukker, men chai breve. Og helst den grønne, da det er sundest (kan i virkeligheden bedst lide alt andet end det grønne – men vil jo også hellere spise kage end agurker… Det går bare ikke i længden).

Jeg laver gerne en kop varm vand med et chai-brev, noget rismælk (eller alm. mælk) og en lille bitte skefuld honning. Mmmmm 🙂 Det samme gør jeg faktisk med alm. the.

Hvad er forskellen på te og the? Jeg synes bare det ser pænest ud med ‘the’.

Photobucket

Næste indlæg

Presseklip :)