Ding dong dynamo...

Av av :(

pillerVågnede med den dummeste hovedpine idag, som er ved at udvikle sig til migræne. Øv! Vi har en udendørs spa, som er så hyggelig om aftenen. Man skal bare lige huske at drikke masser af vand, efter en tur i den varme gryde – og det glemmer jeg altid. Det resulterer i dum hovedpine. Tror også min livsstil lige skal have et sundheds boost. Har været alt for sløv og usund, og det sætter virkelig sine spor på både krop, sind og energi. Nu står den på piller, vand, vitaminpiller, en time på øjet og så en tur ud i den friske luft.

Photobucket

Er der nogen der har gode tips til at holde hovedpinen væk? Jeg tager altid Treo for hovedpine, og Zomig for migræne. Gad godt prøve et sundere alternativ. Måske en gammel heks ved at man skal bide i en gren, sutte på en urt, eller whatever…

Næste indlæg

Ding dong dynamo...