GUMBALL premiere i aften. Yaaay !!

Go’ Morgen Danmark… Streeeess !!

go morgenSE VIDEO ! Er stadig syg, og sov derfor kun 3-4 timer i nat. Det var derfor ikke i jublende tilstand, jeg sprang ud af sengen kl. 05:45, for at være med i Go’ Morgen Danmark. Jeg skulle mødes med resten af Gumball holdes, som indslaget handlede om, ved 8 tiden på Hovedbanegården. Normalt er man derinde ca. 45 min inden man skal på, og det skulle vi kl. 08:40.

Photobucket

Man skal lige en tur i makeuppen, briefes, tale indslaget igennem, og have lyd på. Jeg havde – heldigvis – sminket mig lidt hjemmefra, og var klar i tøjet, da jeg satte mig ud i bilen kl 06:50. Jeg var i god tid! Jeg haaaader nemlig når folk kommer for sent, så kører hellere lidt før når jeg ved der kan være kø.

Turen tager normalt 35 min, fra mig til Kbh. Bare ikke idag. Jeg blev kimet ned, “Hvornår er du her, hvornår er du her”? Jeg sad bare i kø, og det tog mig 1 time og 45 min. at nå derind. Men jeg når det LIGE. Optagelsen fandt sted udenfor, og da jeg stiger ud af bilen – som jeg bare smed midt i det hele – er det lige på et hængene hår.

“30 sek!!”

Lydmanden løber mig i møde, flår mit tøj op, og sætte mikrofonen på. Jeg når ikke at blive pudret, eller få noget som helst at vide. Springer bare ind i billedet, og ser ud som om, at der har jeg da stået længe. Pyyyyha!!

Det er altså undskyldningen, hvis jeg ser en anelse forvirret eller klatøjet ud 🙂

Se indslaget her:
Photobucket

Næste indlæg

GUMBALL premiere i aften. Yaaay !!