Nyt år med gode vaner der holder ved + rabatkode!

Troels på bloggen: Første gang jeg mødte Mascha

Billedet er taget på vores anden date, hvor jeg stadig var meget hemmelig og ikke med på billederne.

 

I dag er det nøjagtig 2 år siden der tikkede en besked ind fra Pernille, der fik mig til at anmode Troels om venskab på IG. Derfor synes jeg det er sjovt det lige er i dag, I får første indlæg fra ham selv, om vores første møde. Dette er skrevet ud fra spørgsmål stillet til Troels, via min Instagram. More to come, her får I første…

 

Hej …. Jeg hedder Troels.

Som de fleste af jer ved, så er jeg Maschas kæreste. Jeg er også så meget andet, men jeg er hverken blogger eller skribent af nogen art, desværre. På trods af det, har jeg fået lov at skrive et indlæg her på bloggen, næsten helt uopfordret. Mascha spurgte mig i sommers, om ikke jeg ville bidrage med et lille indlæg, og selv om hun kan være utrolig overbevisende, når hun ønsker det, så var det faktisk ikke nødvendigt. Jeg syntes, at det var en sjov idé, at fortælle om tilværelsen set fra mit perspektiv, så med lidt forsinkelse kommer her mit bidrag til bloggen.

Jeg var meget lidt SoMe før jeg mødte Mascha og er stadig ikke ligefrem nogen haj, men Mascha lavede en spørgerunde på Instagram og jeg må indrømme ,at jeg blev overrasket over, hvor mange spørgsmål der var og hvor mange, der havde spørgsmål. Hvordan scorede du Mascha? Hvordan er det at være kæreste med en offentlig person, overvejelser omkring sociale medier, livet som jagerpilot, hvordan reagerede du første gang du hørte Mascha skraldgrine osv osv….

Der var også enkelte relevante praktiske spørgsmål, som “Er du ikke træt af at lave alt i haven?”, men dog flest spørgsmål som de førstnævnte, og da jeg jo er militærmand, foretrækker jeg at tage fat tidskronologisk, så … Hvordan mødte jeg Mascha?

Jeg blev simpelthen Insta pimpet ud af en bekendt. Simplere kan det ikke siges. En ihærdig en af slagsen, da hun i flere forsøg prøvede at overbevise Mascha om, at jeg var lige noget for hende. Jeg anede intet om det første forsøg på at lege Kristen Giftekniv, og det andet forsøg blev jeg først klar over, da det var lykkedes at vække interesse. Jeg sad i Litauen, udsendt på Baltic Air Policing, en NATO mission, som Danmark ofte bidrager til. Opgaven er at patruljere og beskytte de baltiske staters luftrum, en opgave der går på tur mellem de forskellige NATO-lande, der har jagerfly til at løse opgaven. Jeg var næsten lige ankommet til Litauen, da jeg fik følgende besked fra søde Pernille: “Hi TEO, Jeg håber du er single, for jeg har lige sagt til Mascha Vang at hun skal ligge billet ind på dig. Hun har anmodet om at følge dig på IG. Og JA det er den Mascha Vang. Hun er så stang lækker”. Okayyy, rimelig crazy besked der tikker ind sådan en småkedelig tirsdag aften i Litauen. Pernille og jeg skriver meget sjældent sammen, så må indrømme at jeg var lidt paf. Men den var god nok, da jeg åbnede IG lå der en anmodning og ventede.

 

Her flyver vi op og hilser på Statsmenisteren, i Litauen. Også det første billede Mascha likede hos mig.

 

Jeg kendte kun meget lidt til Mascha inden det her, men så er det jo godt at Google også virker i Litauen.  Det var faktisk allerede her i den spæde start, at det gik op for mig hvor meget Mascha fylder på de sociale medier. Der gik 5 min fra Mascha første gang likede et af mine billeder, før en kollega kom over til mig til morgenmaden og spurgte: “Ok, hvad sker der lige for dig og Mascha Vang?!”

Der gik en rum tid fra vi begyndte at skrive sammen, til vi mødtes første gang. Snak lige om nervøsitet og frygten for at skuffe, efter at have opbygget de mest sindsyge forventninger! Vi havde jo nærmest skrevet sammen uafbrudt i 4 uger, og det var en super fed måde at lære hinanden at kende på. Mascha er som bekendt ret god på skrift og vi havde den sjoveste og mest fantastiske dialog sammen. Jeg var jo på mission, så jeg kunne ikke bare lige smutte til københavn i weekenden og mødes. Jeg kunne heller ikke have besøg, så det gjorde situationen ret unik. Altså jeg kunne jo have fløjet til københavn på en halv time, men det var nok ikke blevet værdsat synderligt af chefen. Så vi var nødt til at vente, til jeg kom hjem til Danmark og det faktisk kunne lade sig gøre at mødes, selv om vi begge bare vildt gerne ville mødes med det samme.

Jeg tror aldrig det var blevet til noget seriøst mellem os, hvis ikke det var startet som det gjorde. Vi talte heller ikke sammen før vi mødtes første gang, hvilket jeg selv synes var temmelig smart fundet på, I ved den der tanke om, at kvinder kan godt lide at man er lidt mystisk, duhh! Det var lige før at den strategi gav bagslag, da jeg ikke lyder speciel jysk, hvilket hun jo forventede fordi jeg boede i Jylland. Jeg er oprindelig fra Lyngby. Hvis ikke vi havde skrevet sammen længe, tror jeg hun havde synes, at jeg var lidt for københavner smart og jeg havde måske nok troet, at hun var lidt for insta overfladisk…

 

Mascha på vej hjem til mig, for første gang.

 

Men heldigvis var vores første møde en succes og københavner accenten skræmte hende ikke alt for meget. Jeg husker at vi mødtes til frokost hjemme hos mig og jeg var, for en sjælden gang skyld, mundlam da jeg åbnede døren og hun stod der på mit dørtrin og var blændende smuk. Altså, Mascha er ret god til at se fantastisk ud på billeder, bevares. Og der havde jo ikke ligefrem været mangel på nydelige billeder i vores skriverier sammen eller på internettet for den sags skyld, men jeg blev dog stadig total paf, da vi endelig stod ansigt til ansigt.

Det var en skøn første date, hvor vi, big surprise, fik sushi og bobler. Vores anden date var på Falkenberg Spa i Sverige og var out of this world fantastisk og det var der, at det gik op for mig, at jeg var forelsket i Mascha. Det var på Valentines day og den tur glemmer jeg aldrig. Det sjove var, at Mascha ikke engang havde tænkt over, at det var Valentines day, og at jeg senere fandt ud af, at hendes primære grund til at vi skulle på spa, var fordi hun var nervøs for at skulle lave mad til mig, hvis vi bare skulle være hjemme hos hende…. Go figure.
Image Map

59 kommentarer

 • Camilla Andersen

  Hvor fantastisk❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jill

  Sikke en lille verden, det billede med LL er taget af min gode kammerat fra DR. 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Uhhh jeg vidste ikke hvem der skulle krediteres desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Meeeeeeeeeeeeere!!! Du kan da ikke stoppe dér, Troels – fortæl meeeer´! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Hvor er det skønt at hører lidt fra dig også Troels. Du er faktisk ret god på skrift selvom du ikke tror det 👌 glæder mig til at læse mere 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hej Troels
  Du er GOD til at skrive !
  Bliv ved med det, det er sjovt at høre dig fortælle 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er det sødt! Man bliver sgu helt høj på kærlighed.. fortsæt endelig 😀
  “…og de levede lykkeligt til deres dages ende <3”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Enig ikke stop mere det kunne faktisk blive en lille hyggelig bog og jo du kan bestemt godt skrive og god med detaljer Troels .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  …og det eneste jeg tænker pt er: MERE MERE MERE!!! Kom med noget mere!!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Godt skrevet, Troels. Vi venter i spænding på mere og så kan Mascha drikke en lille mimosa i mellemtiden 😉🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Da jeg hørte om dig første gang, havde jeg det sådan lidt: Ja ja, Troels! Du skal jo liiiiiiige godkendes af alle Maschas trofaste følgere, inden du sætter dig for godt tilrette😂😂😂Men du er SÅ godkendt (tør jeg godt at skrive på de andres vegne)😂Du er bare så helt rigtig for hende. Ja, måske er jeres jobs noget hver for sig, men hold op hvor kan I bare noget sammen!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du skriver fantastisk. Indlevende og nærværende. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Malene – Hørt! Bestemt også godkendt herfra ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Så Spændene og detaljeret.
  Lidt som, at læse en god bog ❤
  Jeg hepper på jeres smukke kærlighed ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ????Hanne Burmølle

  ❤STØRST AF ALT ER KÆRLIHEDEN❤…..og Troels, du er en fantastisk skribent❤😃 Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Kanon godt skrevet Troels, er bare øv over at du ikke så mig først 😁😁😁 ej i er bare så gode sammen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor er det godt skrevet Troels. Selv om du siger du ikke er skribent, så er det så hjertevarmt og ærligt det du her har kringlet sammen☺️

  I er det mest fantastiske par at følge????

  Tak for at lade os få lov til at være en del af jeres verden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Rigtig god idé at læse et indlæg skrevet af gemalen 🙂
  Godt beskrevet, ret fangende, venter på fortsættelse…
  Sød opstart I havde, I er rigtig gode sammen;.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Super godt skrevet Troels. Hvor er det morsomt at høre at også Instagram kan føre kærligheden med sig. Glæder mig til du skriver noget mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Åhhhhh så sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Mere Troels mere😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Hauerberg

  Vi vil ha meeeeeer 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Hansen

  Troels du kan da sagtens blive “medhjælpende husbond” hvis Mascha en dag – gud forbyde det – får skriveblokering 😊
  Skøn måde for Jer at mødes på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catalina

  👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Ej Troels, du kan da ikke bare stoppe fortællingen der!!!! 🤷🏽‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ej Troels, du kalder da ikke det for en slutning.. Mere, mere, mere ????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Fortsættelse følger. Du kan ikke slutte sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anizette

  Så godt et indlæg Troels 👌…..I er gode sammen ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du må da ikke stoppe nu, det er jo kun starten på en ægte kærligheds roman. Meeeeere ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Det er jo som en god bog, man lige er startet på. Håber der kommer mere, godt skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine

  Fantastisk læsning!
  Mere fra Troels tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Enig! Det er som starten på en god bog og blev helt skuffet da der ik var mere… mere Troels!!! 😀🎉🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ihhhh vi vil læse mere, meget mere! Husker at Mascha på et tidspunkt skrev, at hun stod på dit trappetrin i Kolding og hun kyssede dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg er sikker på at du vil få en masse (kvindelige) følgere, hvis du laver din egen blog😜. Forsæt du bare det gode arbejde😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hov hov hov!! Haha!! Troels kan heldigvis ikke svare herinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels, du er sg* slet ikke dårlig som blogger. Super spændende at læse historien fra dit perspektiv, og må give dig ret. Du har god smag i kvinder. 🙂

  Jeg behøver næppe sige det højt, men der gemmer sig også et genialt hovede på den oprindelige forfatter her på bloggen. Mascha har talrige gange vist sig at matche tv-programmer under mange formatter. Lige fra da TV2 News sendte en serie med business-folk til TV2’s serie om ungdommen og frem. Alt sammen skide interessante programmer, der har vist en dybde, som mange undervuderer når de normalt ser en flot kvinde.

  Fortsat god vind med jeres <3 herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Jacobsen

  Det er sjovt, at du, Troels, skulle ligefrem google hende, for at finde ud af hvem hun er. Jeg troede, de sidste par år, hele Danmark talte kun om Mascha Vang. Du læser ikke mange sladderblade måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Han skriver ikke, at han ikke vidste hvem jeg var, men at han ikke kendte så meget til mig… Han læste åbenbart ikke min blog, den skid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte K Madsen

  Wow hvor en god fortælling . Synes også det virker til, I fungerer rigtig godt , også med børn ,og familie . At I så også har fundet denne perle af bolig, med vand i baghaven, hvor dejligt for jer. Rigtig lykke og held også fremover. VH Jytte 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skøn fortælling, Troels. Du er da faktisk ret god til det her bloggeri 😂 og jeg glæder mig til forsættelsen. Faktisk var jeg helt “skuffet” over der ikke var mere 😊
  Så tag du bare ferie et par dage Mascha og lad Troels overtage 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt kanstrup

  I burde skriv en bog samme.
  Sex in the city

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Aaaawwww….???? Men TROELS, hvor er alt det ander og resten af historien!?! Vildeste cliffhanger 😂🙏🏻♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Aaaawwww….???? Men TROELS, hvor er alt det ander og resten af historien!?! Vildeste cliffhanger 😂🙏🏻♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Arjjjjjjjj Troels er da nødt til at få sin egen blog 😊📝😉 Jeg er VILD med hans beretning her 🙏👍 Ja og hold kæft hvor kan jeg godt forstå, han blev blæst bagover, da han så dig in real life, hvor smuk, du er 👀💟….Ja og så ELSKER jeg det billede af Jer fra Jeres anden date, der på spa hotellet…DET billede siger ALT ❤️😍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majbritt

   Ej fedt lige at høre Troels version, mere af det tak.. Og tillykke med 2 års dagen for venskab på IG 🤪

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt historie fyldt med kærlighed. Det bliver man glad af. Kærligheden strømmer jo helt ud gennem skærmen. Tak for den ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Østergaard

  Fantastisk fortælling .❤️
  Jeg er fan… af jer begge 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Guldbæk

  Dejligt fortælling. Jeres veninde havde jo ret, i passer godt sammen.
  😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe

  Macha er min sweetheart ❤️ jeg har fulgt hende i mange år. Hun har det aller dejligste menneske- og børnesyn♥️hende skal du elske og ære❤️og passe rigtig godt på. Tak for det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg elsker ALT ved det her indlæg 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Det er da fint skrevet – selvom det stopper lidt brat😁 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Mere mere mere 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Jacobsen

  Nu skal jeg fortælle noget : Mascha Vang brændte noget brød da hun lavede mad for Rasmus Jarlov første gang, men hun lavede fis med den og skrev ”jeg bliver aldrig gift”. Da det kom i opfyldelse lige pludselig i 2017, og Jarlov bakkede ud af parforholdet, blev Mascha forskrækket og konkluderede, at det var måske de manglende madlavningsevner som var årsagen (det var det ikke for Jarlov, fordi jeg kender ham, men det er lige meget). Så tog hun det meget alvorligt næste gang, allierede sig med en kendt kagepige, lærte lidt at bage og da hun mødte Troels næste gang, så koketterede hun ikke med den så letsindigt, men ventede med ”at lægge alle kort frem” som hun selv sagde. Jeg tror, Troels var lidt overrasket at Mascha tog det så seriøst, men han var ret moderne mand, post 1970-er opdraget og fra Lyngby og vant til at lave mad til de to halvstore børn, så han havde ikke spor imod at lave mad for hende. Og jeg tror, han fandt det lidt morsomt, at hun var så usikker på det punkt, og drillede hende lidt med det siden da. 😀 Det var næsten det afgørende punkt, da Mascha besluttede sig for parforholdet, hun var sindssygt lettet og gjorde en ting som var utrolig for hende – flyttede til Kolding. Selvom alle ved, at hun engang næsten havde kedede sig til døde i provinsen, da hun havde boet på Fyn med Kiesa engang… Hele Danmark blev glad, at Troels tog hende, for så Jarlov kunne udnævnes som minister. Tak, Troels. Det synes jeg du skal vide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Det var da ikke Rasmus der gik fra mig, det var mig der gik fra Rasmus 🤷🏻‍♀️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina Jacobsen

   Jeg havde altid sagt at jeres stjernetegn passede dårligt sammen Tyr og Løve passer ikke i længden. Og Troels også er meget bedre til at tage billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Mere mere!!!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år med gode vaner der holder ved + rabatkode!