Om at dele mine bonusbørn her på bloggen

Store piger! 7 & 11 års fødselsdag

 

Sikke en fødselsdagsweekend vi havde sidste weekend! Børnefødselsdag med klassen fredag (der kommer seperat indlæg), familiefødselsdag for Hollie Nolia (7 år) lørdag og Emilies (11 år) fødselsdag søndag.

Begge morgener blev pigerne vækket med morgensang, efterfølgende morgenbord og gaver, og det har været så hyggeligt. Tænk hvor heldigt der ligger, både lørdag og søndag med fødselsdag, det kunne ikke være bedre og så lige i vores weekend. Som altid holder jeg fødselsdag for Hollie, hvor min familie og hendes far og farmor plejer at komme, og det gjorde de også i år. Jeg ved af erfaring at jeg lige så godt kan forklare, at hans kæreste og søn også var inviteret, det var Emilies mor & co. også søndag, men de havde ikke mulighed for at være der. Vi var 13 personer om lørdagen og dagen var fuld af hygge, glade unger og gaver. Pynten der kom op til fredagens fest for klassen holdt alle tre dage.

Hollies fødselsdag var en lang dag med besøg og hygge, hvor vi først fik boller og kakao og senere kage, lige som hun havde bestilt. Vi har brugt mange aftener på at google fødselsdagskager, og det endte med at blive denne skumfiduskage, som jeg fik lavet lokalt i sidste øjeblik, da jeg ikke havde tid til evt. at fejle med den selv (kan kan jo ske). Egenlig ønskede hun sig en “familiekage” med os alle på, men der er altså mange ting der er noget mere omfattende at skaffe i Kolding end i København. Jesus en jagt jeg havde, på børnevenlige invitationer til klassen.

 


Reklame. Jeg havde bestilt alt pynt fra Partyinabox.dk, men jeg var simpelthen så heldig at hun kom og hjalp med med at pynte op herself, så det endte med at holde hele weekenden til alle fødselsdage.


 

 

Pigerne er så gode og søde sammen, og Emilie træder altid til og hjælper. Det elsker Hollie Nolia ♥

 

 

Når man er bange for at blive overset, og bare vil være med, hahaha!

 

 

Søndag var det Emilies fødselsdag. Hun fik besøg af hendes højt elskede farmor, som kom til Hollies fødselsdag og blev et par dage. Hendes mor & co. var også inviteret, med havde ikke mulighed for at deltage, og da familien er størst på moderens side, holder hun sin fødselsdag i dag en uge senere sammen med dem og får sin egen fest der. Emilie ønskede en hyggedag, så den blev tilbragt med glædeshop, hygge med at spille Mindcraft med Hollie Nolia, skattejagt, en tur i svømmehallen med Troels og Hollie Nolia og dekorering af kage. Emilie kan ikke lide kage, så det blev en hjemmebagt kanelsandkagesandkage med kanel på, som er den eneste hun kan lide. Den er knap så fotovenlig derfor er der ikke 20 billeder af den også.

 

 

Pigerne hyggede sig i svømmehallen sammen med Troels, og jeg var ikke med da jeg ikke bryder mig om at gå i svømmehal. Jeg har prøvet at stå nøgen under bruseren og tale med følgere, og det bryder jeg mig ikke om, heller ikke om at gå rundt i badetøj i svømmehal eller badeland i Danmark. Jeg ved nu at man godt kan gå med og sidde og kigge, uden at bade. Julius og farmor tog ud og spillede golf, og mens de andre var afsted tog jeg mig et karbad. Se som de hygger sig sammen de to.

 

 

 

 

Image Map

16 kommentarer

 • Tina D

  Åh jeg bliver så irriteret på dine vegne, over du skal forsvare dit og dat, da ellers “nogen” får ondt i røven 🙄 kan se du prøver at tage det i opløbet men gu det må være træls at have det i baghovedet når du skal lave indlæg osv.
  nå bortset fra det: hvor ser det hyggeligt ud. Det gør mig glad indeni, at se hvor godt en sammenbragt familie har det. Hav en fantatisk lørdag og High five lige Troels på at i gør det skide godt med hinanden og ungerne. Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hollie Nolia har simpelthen det mest nuser ansigt. En rigtig cutie😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Jeg synes nu heller ikke, at du behøver at forklare og forsvare.
  Men hvilken en orkan af en fest! Der er sat alle sejl til. Hvor er det fint og festligt det hele. Pigerne stråler og ser begge så glade og kære ud.
  Den skumfidus kage er bare for vild, har aldrig set mage, den kunne jeg godt tænke mig en bid af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej Mascha!
  Jeg elsker at fylde med i dit liv på sidelinjen og har efterhånden været en trofast følger både her på bloggen og på Instagram
  Det er virkelig sjældent jeg kommenterer på noget (liker bare en hel masse på IG) men bliver simpelthen nødt til at komme med en kommentar til det her dejlige indlæg

  Det her er på INGEN måde nogen kritik – af dig ihvertfald, men nok nærmere af det berømte og ikke mindst berygtede mor politi

  Jeg synes virkelig altid at det bedste ved at følge dig og dine indlæg er at du virker så ægte og jeg synes man mærker dig på den fantastiske måde du nu engang er
  Men dette fine indlæg om nogle fantastiske dage bliver sgu lidt ødelagt af at du skal forsvare alting
  Jeg forstår dig sgu godt
  Men hvor er det ærgerligt at det skide mor politi skal ødelægge noget der ellers er så fint, ærligt, velment og uden tvivl altid med hjertet det rette sted ❤️

  At være mor til et skillesmissebarn og være bonusmor er bestemt ikke nemt og sikkert slet ikke nemmere som offentlig hvor alle (åbenbart) skal have en mening
  Ingen familier en ens (gudskelov) og den måde du skriver om, involvereR og omtaler dine bonusbørn har jeg ALDRIG været i tvivl om var og er på en måde hvor du samtidig stolt for vist og fortalt hvor meget de betyder for dig men samtidig OGSÅ hvor stor respekt du har for dem og deres ønsker og behov og IKKE mindst deres mor ❤️

  Jeg er selv både mor og bonus mor og jeg elsker det og ja jeg spammer bestemt mest med mine egne børn (altså det de gider for de er 14 og 16) og det betyder ikke at jeg ikke er stolt af mine bonusbørn og ikke har lyst til at vise dem frem men fordi jeg respekter de ikke er “mine” og at deres mor og far skal bestemme hvor meget de skal “udstilles”

  Tak fordi jeg må følge med ❤️
  Du gør det fandme godt og du er virkeligt et forbillede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej Mascha
  Må man spørge hvad den flotte skumfidus kage indeholder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Lyder og ser ud til, at I har haft nogle virkelig skønne & hyggelige dage 💗💗🇩🇰🇩🇰😘😘

  Kh Charlotte 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Er vild med den kat😸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe Weibel

  Smukke smukke Emilie 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåååhh, nogle fne fotos sf nogle glade, glade piger:-)
  Hvor er det sjovt at følge med i jeres børnefester.
  Du gør det sgu godt som mor/pap til 3:-)
  God søndag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VenterPaaVinBlog

  Lyder som en absolut værdig fejring af de to, søde frøkner 😀

  Tillykke med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinr

  Hej,
  Synes godt nok ikke din blog omhandler andet end dit hus og børn. Jeg savner du snakker mere skønhed og mode som før i tiden….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ dejligt når søskende kan enes så fint. Stor tommel-op herfra – især også for flot pyntning. Det spiller bare max. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  kanelsandkagesandkage med kanel på 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hahahaha, DØR over billede nr. 2 af Ginger, det er genialt 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at dele mine bonusbørn her på bloggen