Om at dele mine bonusbørn her på bloggen

Store piger! 7 & 11 års fødselsdag

 

Sikke en fødselsdagsweekend vi havde sidste weekend! Børnefødselsdag med klassen fredag (der kommer seperat indlæg), familiefødselsdag for Hollie Nolia (7 år) lørdag og Emilies (11 år) fødselsdag søndag.

Begge morgener blev pigerne vækket med morgensang, efterfølgende morgenbord og gaver, og det har været så hyggeligt. Tænk hvor heldigt der ligger, både lørdag og søndag med fødselsdag, det kunne ikke være bedre og så lige i vores weekend. Som altid holder jeg fødselsdag for Hollie, hvor min familie og hendes far og farmor plejer at komme, og det gjorde de også i år. Jeg ved af erfaring at jeg lige så godt kan forklare, at hans kæreste og søn også var inviteret, det var Emilies mor & co. også søndag, men de havde ikke mulighed for at være der. Vi var 13 personer om lørdagen og dagen var fuld af hygge, glade unger og gaver. Pynten der kom op til fredagens fest for klassen holdt alle tre dage.

Hollies fødselsdag var en lang dag med besøg og hygge, hvor vi først fik boller og kakao og senere kage, lige som hun havde bestilt. Vi har brugt mange aftener på at google fødselsdagskager, og det endte med at blive denne skumfiduskage, som jeg fik lavet lokalt i sidste øjeblik, da jeg ikke havde tid til evt. at fejle med den selv (kan kan jo ske). Egenlig ønskede hun sig en “familiekage” med os alle på, men der er altså mange ting der er noget mere omfattende at skaffe i Kolding end i København. Jesus en jagt jeg havde, på børnevenlige invitationer til klassen.

 


Reklame. Jeg havde bestilt alt pynt fra Partyinabox.dk, men jeg var simpelthen så heldig at hun kom og hjalp med med at pynte op herself, så det endte med at holde hele weekenden til alle fødselsdage.


 

 

Pigerne er så gode og søde sammen, og Emilie træder altid til og hjælper. Det elsker Hollie Nolia ♥

 

 

Når man er bange for at blive overset, og bare vil være med, hahaha!

 

 

Søndag var det Emilies fødselsdag. Hun fik besøg af hendes højt elskede farmor, som kom til Hollies fødselsdag og blev et par dage. Hendes mor & co. var også inviteret, med havde ikke mulighed for at deltage, og da familien er størst på moderens side, holder hun sin fødselsdag i dag en uge senere sammen med dem og får sin egen fest der. Emilie ønskede en hyggedag, så den blev tilbragt med glædeshop, hygge med at spille Mindcraft med Hollie Nolia, skattejagt, en tur i svømmehallen med Troels og Hollie Nolia og dekorering af kage. Emilie kan ikke lide kage, så det blev en hjemmebagt kanelsandkagesandkage med kanel på, som er den eneste hun kan lide. Den er knap så fotovenlig derfor er der ikke 20 billeder af den også.

 

 

Pigerne hyggede sig i svømmehallen sammen med Troels, og jeg var ikke med da jeg ikke bryder mig om at gå i svømmehal. Jeg har prøvet at stå nøgen under bruseren og tale med følgere, og det bryder jeg mig ikke om, heller ikke om at gå rundt i badetøj i svømmehal eller badeland i Danmark. Jeg ved nu at man godt kan gå med og sidde og kigge, uden at bade. Julius og farmor tog ud og spillede golf, og mens de andre var afsted tog jeg mig et karbad. Se som de hygger sig sammen de to.

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Om at dele mine bonusbørn her på bloggen