Stand up paddle på Samsø, Nordby og hygge...

Fødselsdag, den sidste i 30’erne…

Jeg havde fødselsdag i går, hvilket I jo nok kunne regne ud med det vejr. Faktisk plejer det at regne og lyne på min fødselsdag, som det så gør i dag – men ikke i går. Ha! Det var en stille og rolig dag, hvor jeg mest var hjemme sammen med Hollie Nolia. Lige hjemkommet fra en dejlig weekend på Samsø, og i dag skal vi i Tivoli inden jeg gæster Go´aften Danmark, og så videre til Flying Superkids bagefter. Så en stille og rolig dag var egentlig at foretrække i går. Vi har faktisk også holdt min fødselsdag i Byrsted, torsdag i sidste uge, hvor familien var der, så jeg går bestemt ikke glip af noget.

Det var jo 39 jeg blev, så næste år bliver vildt. Altså FYRRE! Tænk, det kan jeg slet ikke forstå, det lyder bare så gammelt – og dét er jeg jo ikke, haha. Jeg er sådan en der gør mig meget i målsætninger og skilledatoer, så glæder mig til at se hvor jeg er næste år til samme tid. Sidste år var jeg single og tog en shoppetur med Signe. Hende drak jeg også kaffe med i går faktisk.

Der kan ske så meget på et år bare, og hvis jeg gør mit liv op, så er jeg nu godt tilfreds med hvad det har indeholdt. Jeg har oplevet så utrolig mange spændende ting, set meget af verden og har en hverdag jeg sætter enorm stor pris på. Jeg har oplevet alt det vilde med fester på Playboy Mansion, været hot pin-up og fyret den af med glitter og champagne, og nu faldet til ro med min datter som jeg prøver at give lige så mange livsoplevelser. Det eneste jeg føler jeg mangler på kontoen, er familien. Det blev det jo ikke lige til, og det er snart 6 år Hollie Nolia og jeg har været alene.

Det er ikke fordi jeg ikke har elsket det, men jeg vil da rigtig gerne prøve at være en rigtig familie, eller sammenbragt bliver det jo. Jeg elsker vore tilværelse i vores lille hyggehytte her i det grønne, og vi har alt vi behøver, næsten da, så alt i alt har livet behandlet mig godt, indtil nu. Der har lige været nogle store bump de seneste måneder, men jeg prøver ikke at tænke på det dårlige, men flytte tankerne til noget bedre og mere positivt, når nu det ikke kan være anderledes.

Vi hyggede i haven i går, og jeg fik med kreativitet pustet badebassinet op, med den der normalt blæser vores mini-hoppeborg op, og så ejer jeg åbenbart ikke en haveslange, så det var spand for spand, der måtte fyldes op. Og fandme om jeg så ikke trådte på en bi! Jeg er ikke blevet stukket før, men hold nu op det gjorde naller! Heldigvis havde jeg et trylleplaster som jeg hurtigt satte på, og det hjalp – ellers var foden nok faldet af.

Og se lige en vanvittig buket min familie sendte! Jeg har også fået en masse skønne gaver, men bryder mig ikke om at vise dem frem på bloggen, for det skal ikke være sådan at man frygter at give mig gaver fordi det skal flashes. Men jeg viser dem nok alligevel løbende på en mere naturlig måde.

Image Map

Næste indlæg

Stand up paddle på Samsø, Nordby og hygge...