Spa: Ystad Saltsjöbad

Hyggelig fødselsdag :)

IMG_5188-0.JPGIMG_5188-0.JPG

Sidste weekend var vi til Alma og Alberts fødselsdag, som jo er Sarah Louises børn. Det var en dejlig morgen, og ungerne hyggede sig 🙂 Min mor var herovre, og var også med. Det var dejligt hun lige så Albert og Alma også, for dem taler jeg jo ofte om, og det er bare noget andet end på billeder. Jeg elsker dette billede af Hollie Nolia og Andreas – er de ikke bare dejlige 🙂

Der  var en bestemt lille pige der var noget træt af at skulle af med de fine gaver, som i øvrigt havde været svære at få lov at pakke ind. Det gjorde det ikke nemmere, at den ene var en dukkevogn!

Vi skal iøvrigt selv snart holde 2 års fødselsdag, som nok bliver slået sammen med en 16 års… Tænker et eller andet sted i Kbh., ved bare ikke helt hvor. Ved heller ikke hvor begejstret en 16 årig bliver, når han finder ud af der bliver lyserøde balloner og tøsekage – men har tilbudt ham et pirattema. Vil ikke sige han ligefrem jublede 😉

IMG_5169-0.JPG

 

Hun er ved at lære det tøsen. Der ringer på døren, og så skal der slæbes pakker ind… Det var bare som om hun vidste det var barne-pakker der kom her, haha 🙂 🙂

 

IMG_5129-0.JPG

Næste indlæg

Spa: Ystad Saltsjöbad