Snart 40. Jeg er begyndt at lyve, og det er faktisk ikke med vilje...

Projekt fyrre og FUCKING FABULOUS!

Hej mandag dit bæst. Som jeg skrev i går, så nærmer jeg mig jo de fyrre, og hvis der er noget jeg skal på den dag, så ordet edermagme at se møg hamrende godt ud, det kan jeg fortælle jer. Det er virkelig ikke meget jeg har trænet siden vi flyttede. 2 timer for at være helt nøjagtig, og det har resulteret i… Helt seriøst… 5 kg. FEM! Jeg er helt rund i hovedet for pokker, når jeg altså ikke lige vinkler kameraet og skjuler det hele, hvilket jeg da også synes jeg har lidt flair for. Og nej det er ikke filler desværre. Kærestekilo, jeg vidste bare de ville få mig med tiden. Det er også det Badehotel, vi er først lige begyndt at se den serie og kan slet ikke stoppe igen. Så ligger vi der og hygger og smovser. Den går bare ikke længere, det er slut!

Jeg ved godt jeg viste at jeg var i gang med træningen igen, og det var også intentionen. Jeg vidste bare ikke helt hvad jeg var til, men jeg har fundet ud af det bedste for mig er at komme ud af huset og ind i et center, eller en tur ud at løbe en bette tur. Og så træner jeg bedst med mænd. De sludrer ikke så meget, men det vil jeg jo gerne, og pludselig er timen gået. I virkeligheden er det nok ikke den manglende træning der har forårsaget de ekstra kilo. Jeg putter jo noget i munden hele tiden, og så er vi glade for et glas vin i ny og næ. Vi har en champagnestue, det siger vist det hele, ik. Det er også slut nu – altså pånær i weekenderne!

Men ikke nok med jeg er startet på træning igen igen i dag, så er der flere ting jeg overvejer at gøre noget ved. Jeg bliver skrup skør af mine hormoner, og vil gerne prøve at spise lidt efter det, blive testet eller noget i den retning. Jeg er ved at læse op på det. Umiddelbart til fordel for hele husstanden. Jeg er tænker også virkelig meget på mit helbred. Frygten for livsstilsygdomme og kræft er noget jeg tænker på dagligt, og så hjælper der jo ikke noget at sidde og fede den i sofaen, og fylde sukker og fedt i hovedet. Jeg vil gerne have min krop gennem testet for det hele, og det må jeg lige finde ud af hvordan jeg gør. Nu er jeg hvert fald i game, for jeg skal ikke være fyrre, fed og færdig til sommer, jeg skal være fyrre og FUCKING FABULOUS!

I mens jeg har skrevet disse liner har jeg tygget en hel pakke lakridstyggegummi. Sukkerfri naturligvis. Shit jeg savner mine poletter, og jeg er ikke engang igennem første dag endnu.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Snart 40. Jeg er begyndt at lyve, og det er faktisk ikke med vilje...