Skøn pude!

Fucking flink!

Foto den 14-11-2012 kl. 22Her til aften skulle jeg lige hurtigt i Netto, for at hente noget til aftensmaden, som Nicolas var gået i gang med. Lillepigen skreg som bare fanden da jeg kørte, hvilket stressede mig lidt. Vi er lige flyttet, så det er ikke lige den vandte rute til indkøb jeg gjorde mig – vi har dog boet her før… Men alligevel fik jeg kørt forkert.

Da jeg kommer I Netto løber jeg rundt for at finde sagerne, og hurtigt op i kø. Da det bliver min tur, opdager jeg at jeg har glemt mit Dankort. PIS!! Jeg stresser endnu mere, for der er folk bag mig, ved at baby derhjemme skriger højt, og at jeg virkelig brug for de her ting. Løber ud og leder efter kortet i bilen – det er der ikke! Ind igen, for at forklare jeg ikke kan købe det, men tæller mønter for bare at få samlet sammen til sovsen. Imens jeg står der og er total irriterende for både ekspedient og resten af kunderne, kommer en ung mor (altså ca. på min alder 🙂 ) og tilbyder mig at betale for varerne, og så kan jeg bare overføre pengene til hende. YES!! Der reddede hun da lige vores aften big time 🙂

Jeg har før selv betalt for nogen, i håb om, at hvis jeg en dag havde brug for hjælp, at nogen så ville gøre det for mig – og det var der så. Så bliver man altså bare så glad.

Karma 🙂

Jeps jeg ser træt ud, og har ingen make-up på. Men vi har altså også flyttet siden i lørdags… Zzzzzzzz….!!

Næste indlæg

Skøn pude!