Welcome to the jungle...

Climb for Charity – bestigning af Mount Kinabalu

Jeg sidder lige nu på et lille beskedent værelse i Kinabalu, Borneo, hvor jeg indtager piller mod højdesyge, inden jeg sammen med en flok skønne mennesker, skal bestige Mount Kinabalu her i Borneo.

Formålet med at bestige bjerget er at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene, altså til syge børn på danske hospitaler. De tager ud og får børnene op ad sengen, og leger aktivt med dem så de får rørt deres kroppe. Det giver børnene noget at se frem til, samt et pusterum og smil på læberne hos både børnene og deres forældre. Når jeg har talt med legeheltene, så fortæller de hvor glade de gør børnene og hvor meget det betyder for dem at blive aktiveret sammen med andre syge børn. De har en stor betydning for mange kan I tro. Jeg har allerede lavet en indsamling som har gjort det muligt, at ansætte endnu en Legehelt fuldtid på Odense Universitets Hospital. Men det er slet ikke nok, der skal mange flere Legehelte til, og derfor har jeg også et mål om at indsamle 250.000 kr. i alt til det gode formål.

Jeg er valgt ud som Climb for Charity ambassadør og fungerer som talerør for projektet, og er med til at sprede budskabet. Derfor stiller jeg mit netværk til rådighed, for at Børneulykkesfonden kan nå så langt ud som muligt, og vi kan få samlet en masse penge ind. Min lovning om at indsamle 250.000 kr. indebærer mange timers ulønnet arbejde, fx i form af forskellige fundraising-events og udover det ene jeg allerede har afholdt, har jeg to mere i kalenderen, som i snart kommer til at høre mere om. Desuden bruger jeg også min arbejdstid på turen, hvilket også betyder et større økonomisk tab for mig, men nogen gange er det vigtigt at dette tilsidesættes, for at kunne give noget tilbage og gøre noget for andre. Billetten financieres af et markedsføringsbidrag svarende til billettens pris. Til dem der spørger hvorfor det ikke er markeret som reklame, så er det fordi, når man laver velgørenhed som her, er det ikke omfattet af markedsføringsloven, og skal derfor ikke markeres som reklame. Jeg reklamerer ikke for en rejse, jeg deler lidt fra vores tur, fordi jeg forestiller mig der er nogen der gerne vil følge med. 

Så tænker jeg lidt, at den ged er barberet? Nå nej undskyld, jeg er ikke uddannet til den slags, så skal nok lade være med at barbere en ged, ellers bliver jeg sikkert anklaget for dyremishandling – I ved hvad jeg mener.

Summa summarum, så skal jeg op på det bjerg. Lige nu regner her og der står regn og lyn i vejrudsigten de næste par dage, hvor bjergbestigningen finder sted. Vi tørrer nok igen, håber jeg.

Hvis I har lyst og overskud, så vil det være virkelig dejligt om I ville donere noget til formålet. Det kan være private, men sandelig også virksomheder hvor det er fradragsberettiget. Det vil både jeg og en masse syge børn sætte stor pris på. Hvis bare vi alle gav én krone hver, så ville målet være nået med det samme, og der kunne ansættes flere Legehelte i Børneulykkesfonden ♥

I kan støtte på forskellige måder. Du kan blive højdemetersponsor, hvor du donerer for hver meter jeg bestiger på bjerget (så håber jeg dælme jeg gennemfører!).

I kan også sende en mønt på mobilepay 177356 som går direkte til Legeheltene. Det er altså ikke nogen penge der på nogen måde runder mig!

TAK!

 

Image Map

Næste indlæg

Welcome to the jungle...