Pendlertyper coming up... Men hvornår kan man rejse alene?

Mine nye HairLust Hair Gummies + rabatkode

Annonce i samarbejde med HairLust

En dag jeg sad og fik ordnet negle inde i Signes klinik, så jeg hun spiste hvad jeg troede var en vingummi, og spurte om ikke hun lige kunne dele lidt ud. Det var åbenbart ikke en alm. vingummi, men HairLust Hair Gummies for at styrke håret, som jeg så især var nødt til at smage. Og de smager godt kan jeg afsløre, de skal gemmes langt væk når man har glemt fredagsslikket, selvom de er kalorielette. De har en dejlig smag af jordbær og en naturlig farve fra lilla gulerodssaft. Det er altså noget man lige glemmer at indtage dagligt, men glæder sig til.

Jeg er kun lige startet på dem, kender efterhånden så mange der tager dem, og nu vil jeg også prøve dem. Jeg har i forvejen et godt og langt kraftigt hår, men det er også vigtigt at pleje det man er glad for, hvis det skal vare ved. Det bliver jo ganske ofte stylet og farvet, og min frisør siger hun kan se jeg havde det psykisk hårdt sidste år, så det er godt at pleje indefra også. En kombination er naturligvis bedst, og HairLust har forskellige produkter der komplimenterer hinanden. Jeg synes også jeg plejer det ret fornuftigt udefra i forvejen vil jeg sige, så nu skal det her prøves.

HairLust Hair Gummies indeholder vitaminer, mineraler og aminosyrer der tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Bioton og zink hjælper med at styrke håret og hårvæksten, og kan hjælpe med at få et længere og tykkere hår. Personligt vil jeg gerne styrke mit hår, da det jo i forvejen er ret langt, men det er ikke alle der har lige nemt ved at få det, ret mange har svært ved at få det ned over skulderne.

Min frisør, og for den sags skyld også mig selv, kunne tydeligt se på mit hår da jeg var stresset og tumlede med en masse tanker. Mit hår blev svagere, knækkede, og blev mere tørt og kruset, så jeg fik en masse gode proteinkure og anbefalet at tage et tilskud for at rette op på skaderne indefra. Måske kender du det selv fra noget lign., men håret kan også ændre sig meget efter graviditet eller ved brug af varmeapparater og stylingprodukter, eller hvis du har eller har haft hårextensions. HairLust Hair Gummies er danske og særligt udviklet til nordiske hårtyper, hvor der er taget hensyn til vores typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner.

Find forhandlerliste her

Jeg tager 3 stk pr. dag, og jeg kan næsten ikke vente med at tage dem, haha. Jeg prøver at sige til mig selv at jeg tager en morgen, middag og aften, lige efter maden, men det ender som regel med jeg har spist alle tre inden morgenkaffe, haha, og det er ikkeengang sådan en grim vitaminbøtte jeg gemmer væk, den er så fin at jeg piner mig selv med at kigge på dem hele dagen når de står fint ved siden af mine andre skønhedstilskud.

Jeg har naturligvis en rabatkode til dig, du får 20% med koden: Mascha

Du kan købe HairLust Hair Gummies lige HER, så tilføjes rabatkoden automatisk til kurven.

Image Map

18 kommentarer

 • Må man spise dem hvis man er gravid? 🙏💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg tænker, at det er billigere, men mindst lige så effektivt, at spise en god gang B-vitamin, som styrker både negle og hår.
  Jeg har også selv været draget af dem, men spurgte min læge, inden jeg smed en pokkers masse penge efter dem uden at vide, OM de havde en virkning, og svaret var: B-vitaminer gør det samme til en billigere penge, udover at de også styrker neglene.

  Det er ganske enkelt for at sige, at der er et billigere alternativ på apoteket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Der findes som regel alternativer til det meste. En bil har fire hjul, nogen kører skoda, andre ferrari… Men de kan alle køre 😉 Jeg har lettere ved at tage en lækker lille gummie hver dag, end en alm vitaminpille (det gør jeg så også, men glemmer det ofte og glæder mig ikke som jeg decideret gør med disse) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Lise

  Enig Karina, men desværre er det let at falde for opstillede billeder af hår der er stylet til perfektion og så tro at nogle vingummidimser, olieindtagning osv lige er det der gør at ens hår bliver som Maschas. Når jeg ser hvor meget hun får at hårkure, vitaminer, gummies osv, så er det da klart det ser så lækkert ud. Men…. verden vil bedrages

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Okay, is på😆Er det ikke lidt voldsomt at “verden vil bedrages”? Det er hår?! Jeg vil ikke ligefrem mene at det er Maschas hår, der kan trække SÅ store ord som “verden i bedrag”…Jesus da!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Lise

  Verden vil bedrages – et ret almindeligt udtryk for folk der hopper i med begge ben, enten ved et for billigt tilbud eller ved at undlade at bruge indersiden af hovedet såmænd.
  Sætningen, som på latin lyder ’mundus vult decipi’, tillægges ifølge Bevingede Ord kejser Neros hofmand Cajus Arbiter Petronius (1. årh. e.Kr.). Blandt de mange, som siden har anvendt sætningen, er den tyske teolog og reformator Martin Luther (1483-1546). Den dansk-norske forfatter Ludvig Holberg (1684-1754) fortæller i ’Helte-Historier’ fra 1739, at den senere pave Paulus IV, da han som kardinal Caraffa »udi en Procession uddelede Velsignelsen med Haanden … med Munden paa samme Tid mumlede idelig disse Ord: Mundus vult decipi, decipiatur«. Tilføjelsen ’decipiatur’ betyder: Lad den blive bedraget.
  Lad mig tilføje: Jeg er hverken teolog eller evangelist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

   Nej teolog er jagerpilot😉😬

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hah! Got it 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Hvor vil du hen med teolog er jagerpilot?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Er godt med på at du ikke er nogen af delene…men du er en kvinde med alt for meget fritid siden du skriver alt det fis der!👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecile Banke

  Hej smukke Mascha!
  Elsker dine indlæg!
  Jeg har lige et spørgsmål, hvad siger en som dig til det her fænomen hvor folk køber sig til succes på Instagram? Er det ikke en meget god idé for at komme igang? Synes alle gør det…

  https://www.gratisnyheder.dk/2018/09/danskere-koeber-sig-til-succes-paa-instagram/

  Knus Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mille

   Og flere og flere virksomheder (vi taler dog stadig kun om mega brands), opretter såkaldte “robotprofiler” (kan ikke huske det nøjagtige ord for det). Men det er profiler, hvor personen er animeret og 200% styret af branded. Men branded står ikke som afsender, og personen der bliver vist er en robot/animeret. Men det er ikke til at se, da alt er sat ind i præcis den kontekst og i det univers, som det pågældende brand/virksomhed ønsker. Herved skal man som afsender ikke bekymre sig om, hvorvidt ens person reklamerer for andre virksomheder, får en dom for spritkørsel, overfald eller hvad ved jeg. Alt er præcis hvad brandet ønsker at identificere sig som, og profilerne får tusinder af følgere uden, at følgerne aner, at den pågældende profil er en animeret robot. Det er nok sådanne “influencers” som bloggerne skal frygte i fremtiden, for de er og bliver de reelle konkurrenter til alt, hvad vi ser i dag. Og profilerne er allerede derude 🙂 Mon ikke vi følger nogle uden, at vi ved, at det er Chanel, der rent faktisk står bag, og den pågældende person er en robot? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg tror ikke jeg kender nogen der gør det, og for mig er det så fjollet at jeg ikke helt tager det seriøst. Jeg synes det er tydeligt når følgere ikke er dedikerede, men nu følger jeg heller ikke nogen af de helt unge, så måske ved jeg bare ikke hvad de gør og om det er specielt populært. Det er lidt sørgerligt at købe sine venner, jeg kunne ikke finde på det. Håber det var svar nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Burde du ikke være dækket ind af de special blandede vitaminer som du skrev om du fik tilsendt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lolo

  Hej, Jeg gir det et skud – har købt til 3 måneder og glæder mig til at se effekten. TAK for koden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hoppede også på 3 måneder. Tak for koden👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Skønt! Elsker dem virkelig. Mit hår er vokset en del, på de tre måneder, jeg har taget dem. Har nu bestilt til 6 måneder mere 👏💇‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Har bestilt til 3 mdr. – 400,- kr. Ikke meget mere end alm. vitaminer og sjovt at prøve noget andet….. livet kan sgu også blive FOR fornuftigt ! Selvfølgelig får vi ikke Mashas lækre lange hår, men kan mindre ikke også gøre det ? 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pendlertyper coming up... Men hvornår kan man rejse alene?