For hvem det, åbenbart, måtte vedkomme...

Madlavningen nu, og hvordan vi gør fremover…

Annonce for RetNemt Måltidskasser

Vi må hellere øve os på at vise os fra vores bedste side, hvad angår madlavningen, når vi flytter sammen med en anden familie. Det er nok ikke den mest velbevarede hemmelighed, at jeg ikke er en ørn i køkkenet. Nok mere end skadet and. Troels frygter lidt at han kommer hjem hver eftermiddag, til mig siddende med min computer og et glas champagne, og spørger hvad vi skal have til aften. Det er heller ikke langt fra hvordan jeg forestiller mig det, det er dejligt vi er så enige.

Jeg har længe benyttet mig af RetNemt Måltidskasser, men har holdt en pause henover sommeren, så nu skal vi i gang igen. Jeg er elendig til at finde på retter og handle ind til det, det tager alt for lang tid, og interesserer mig ikke. Jeg gider ikke rigtig madlavning, så det skal være nemt og hurtigt, og jeg vil gerne være fri for at smide for meget mad ud, som jeg gør når jeg selv prøver at finde på. Og så er det gode råvarer, hvor op til 80% er økologisk, som jeg ikke selv behøver at lede efter i flere butikker.

Hvis du bestiller RetNemt Måltidskasser via mit link her, så er rabatten på 20% på de første 2 gange allerede fratrukket (op til 492 kr.).

Ét er at det er overskueligt, nemt og i sidste ende mere økonomisk for mig, men den helt store årsag til jeg i sin tid startede med RetNemt Måltidskasser var, at Hollie Nolia og jeg skulle lave vellykket mad sammen. Hun kan nemlig rigtig godt lide at være med til at lave mad, hjælpe, dække bord og til sidst spise det hun selv har været med til at lave. Det gør også at hun er meget mere åben for at smage noget nyt, og at vi sammen får en helt anden rutine omkring aftensmaden. Jeg har aldrig været god til at lave aftensmad som vi to skulle sidde og spise sammen. Vi spiser ikke det samme, er ikke sultne på samme tid, og den store kokkekunst har ligesom ikke rigtig fanget mig. Det bliver så rart at være flere om bordet fremover, og måske jeg bør have en ugentlig dag hvor jeg laver mad ud fra RetNemt Måltidskasser… Det tror jeg er en god idé. Troels er god i et køkken, men jeg må hellere byde lidt ind på det også.

Lige nu er vi kun 2 pers. så det er ikke det store puslespil at finde retter vi begge kan lide, men når vi bliver 5, er det nok en hel anden sag. Man kan vælge imellem 11 forskellige retter inden for forskellige kategorier som RetSund, RetHurtig, RetBørnevenlig eller hvad der passer til lige din husstand og kræsne unger. Vi har også overordnet fravalgt nogle ingredienser vi ikke kan lide, så de retter der indeholder dem, får vi bla. ikke. Hver uge kan jeg tilpasse om jeg ønsker vi får to måltidskasser eller flere, det kan jo variere alt efter om vi er hjemme eller har andre planer. Det kan også være hvis man har 3 børn den ene uge, og kun 1 barn den anden uge, så giver det jo mening at justere det derefter, eller hvilken dag vi ønsker levering.

Vores første måltidskasse denne gang indeholdt lækre burgere med kartoffelbåde, som vi valgte at gøre til kærlighedsburgere. Hollie Nolia elskede at være med, tog ansvaret for borddækningen og så hyggede vi os ellers med det sammen. God rutine at komme i gang med igen her efter sommeren, hvor den mere stabile hverdag igen er begyndt.

Hvis du bestiller RetNemt Måltidskasser via mit link her, så er rabatten på 20% på de første 2 gange allerede fratrukket (op til 492 kr.).

 

Image Map

Næste indlæg

For hvem det, åbenbart, måtte vedkomme...