Zulu Comedy Award 2018

Her er vores nye bog! Piece Of Cake kan forudbestilles nu…

HURRA, endelig har jeg en fysisk udgave af bogen i hånden! Piece of cake udkommer dog først d. 12. September, men kan allerede nu forudbestilles.

Forudbestilles her – vi signerer begge alle forudbestillingerne ♥

Bogen, Piece of cake, er en bog med enkle og lækre bageopskrifter til nybegyndere os spirende mesterbagere, lavet af Annemette Voss og jeg, og produceret på masser af grin, kærligt nærvær med Hollie Nolia, og under indtag af passende mængder mimosaer, som der naturligvis også er en opskrift på i bogen. Vi har haft en fest med at lave bogen, som jeg synes har den bedste og mest sigende titel: Piece of cake.

Måske tænker du det er underligt at jeg pludselig skal udgive en bagebog, for jeg kan jo ikke bage?!? Nej, det kunne jeg ikke, men under kyndig vejledning og oplæring af selveste Annemette Voss, kan alle lære at bage, og derfor har vi sammen lavet denne bog som vi har glædet os til vise dig.

Så hvorfor mangler der lige sådan en bog på hylderne? Det skal jeg fortælle dig…

Det var lørdag morgen, vi vågnede lidt sent, og jeg havde glemt alt om mor/barn brunchen i børnehaven en time senere. Medbring boller, kage eller marmelade, stod der på sedlen.

Shit, jeg havde ingen bil hjemme – ellers var jeg bare drønet til bageren og havde handlet
det hele på vejen, som jeg plejer. Men når man bor lidt ude på landet, og børnehaven
ligger lige ved siden af, må man finde på alternativer, selvom et afbud var under opsejling.
Jo jo, jeg ved da godt, de fleste ville have bagt en kage eller boller i forvejen, men den
tanke havde jeg nu aldrig haft. Jeg fandt to færdigblandinger i skuffen, én til boller og én til
kage. Jeg havde ikke engang det, der skulle blandes deri, men jeg improviserede.
Resultatet blev tvivlsomt, men vi kom ikke tomhændet. Da vi sad der i børnehaven, havde
jeg selv valgt de andres hjemmebag fra fællesbordet, indtil Hollie Nolia kom løbende med
sin tallerken og en glad stemme, der næsten ikke kunne rumme stoltheden: “Mor, mor …
der er nogen der har taget af vores kage og boller”. Selvom det nok mest var hende selv,
der havde gjort indhug i det, var det først lige i dette sekund, det gik op for mig, hvor meget
det betød for min datter, at vi havde bagt noget selv og ikke bare medbragt noget.
Hun viste stolt alle, hvor vores hjemmebagte ting stod, imens jeg sad og var lidt flov over de
klattede boller, der kun var blevet 6 af – og ikke 18, som der stod på pakken. Dér blev jeg
enig med mig selv om, at jeg skulle lære at bage. Ikke at jeg havde nogen forventning om
at blive konditor, men jeg ville lære finde glæden ved at gå i køkkenet og bage noget, som
jeg ikke skulle krumme tæer over at servere – og uden at brænde hele køkkenet ned.
Jeg har før haft besøg af Annemette, hvor vi har hygget med at lave konfekt sammen med alle
vores børn. Det var så hyggeligt og nærværende, at jeg spurgte Annemette, om ikke hun
ville hjælpe mig i gang med at bage også, og det ville hun heldigvis. Derfor føltes det som
den bedste idé at lave denne bog sammen, for hvis jeg kan, så kan du også. Det er piece
of cake, når først man er i gang. Jeg kan umuligt være den eneste der har kigget på alle de flotte bagebøger med kager og tænkt at det var for svært og uoverskueligt, og ikke helt vidst hvad alle begrebene betød eller vidst hvilket udsyr jeg skulle have – vi gør det hele meget lettere for dig. Vi skærer det nærmest ud i glasur.
Bogen er for mig er en lille personlig kærlighedserklæring
til min og Hollie Nolias kvalitetstid sammen, og derfor udkommer den også lige op til
hendes fødselsdag.
Hollie Nolia fylder 6 år d. 5. Oktober ♥

Jeg er så glad for jeg har fundet en god veninde i Annemette, vi har det så sjovt sammen som både veninder og kollegaer, og hun er en af de få jeg virkelig betror mig til, når det hele brænder på. Der har været mange gode snakke henover kagerne undervejs i tilblivelsen af bogen her.

Det er den dygtige og skønne fotograf Claudia Dons der har tages billederne til bogen – og hun drikker altså lige så mange mimosaer som os, vil jeg lige sige.

SKÅL for Piece of cake der udkommer lige om lidt, jeg håber I vil elske den ♥

Image Map

Næste indlæg

Zulu Comedy Award 2018