Komplet serieguide fra mig til dig :)

Vores navne: Fun facts om Mascha & Nolia

10422283_935392456513863_3378114706370267241_n

Annonce

Da Hollie Nolia fik hendes navn, var det jo efter en længere søgen, efter det helt rette. Tror alle forældre kender til den beslutning. Jeg havde egentlig altid troet min datter skulle hedde Scarlett eller Madeline, men sådan blev det ikke. Jeg ledte længe efter et navn med N og og havde også en periode hvor jeg var vild med at Y indgik i navnet. Jeg ville gerne have et kort navn med N, og havde som inspiration Nolita og Nialaya, men kunne simpelthen ikke få det sammensat rigtigt, og gled lidt over i Alaya/Alya. Det blev droppet, og en dag da vi sad i bilen kom jeg i tanke om Holly. Nicolas sagde med det samme, at den var han med på – vi havde bare ikke lige talt om hvordan det skulle staves. Jeg var jo på Y-vognen, som Nicolas nedlagde veto mod, da der hele tiden dukkede en side 9 pige op ved navn Holly. Tak! Da hans far er engelsk og bor i England, var han mere til endelsen ie, som de bruger derovre. Jeg havde ellers digtet min egen lille historie om det fine Holly(wood) navn. Nå, men min mor vidste nok ikke at vi havde sat os på det navn, for en dag ringede hun og sagde at NU havde hun fundet navnet. Jeg var nemlig også ude i Magnolia på et tidspunkt, da jeg altid har været enormt fascineret af det smukke eventyrtræ – men kunne ikke lige se mig selv stå og råbe Magnoliaaaaaa!!! Min mor havde taget det bedste fra det smukkeste, nemlig (mag)Nolia. Ge-ni-alt!! Jeg elskede det fra første sekund, og var egentlig bare et bogstav fra Nolita, som var min inspiration jo. Nicolas var ikke enig, han syntes det var et hippienavn. Så vi gik på kompromis, og det blev til Hollie Nolia. Kan I lige se jeg havde fået min vilje Holly(wood) (mag)Nolia, så havde wood været erstattet med et andet træ… Jeg kan blive ved, der er så mange ting i de navne som jeg elsker, haha, I må tro jeg er skør.

Men sådan blev navnet til, og jeg var nede hos kordegnen i sognet for at søge om at få navnet godkendt, da der ikke var nogen der hed det i forvejen. Altså opfandt vi det selv, og det er nemlig ret sjovt fordi, jeg lige har tjekket hvor mange der hedder det nu, og det er der 11 der gør. Synes dog tallet har været højere før, så er lidt i tvivl om, om det bare er i år, der er 11 der har fået navnet.

Da jeg selv tog navnet Mascha i 2003, var der under 5 der hed det i forvejen. Nu er der 70. Det var egentlig fordi min mor var vild med skuespilleren Masja Dessau, hun kom på navnet. Jeg fik altid at vide som barn, at det var det jeg skulle ha’ heddet, men så fik min far sin vilje med Marianne. Jeg husker at jeg så gerne ville de skulle kalde mig Mascha i stedet, men vi gav så i stedet min pony navnet. Så fik de vel ro. Af en eller anden grund har vi altid stavet det “forkert”, og folk tror derfor nogle gange jeg er russisk. Det er jeg slet ikke, jeg er sgu bare fra Jylland. Men da jeg så blev ældre, ændrede jeg det bare, og fik en ny dåbsattest. Kan huske jeg fik det ændret på min lillebrors 20 års fødselsdag d. 3. April 2003.

Vores fulde navne er nu: Mascha Marianne Vang Christensen og Hollie Nolia Kiesa Vang

Det er da lidt sjovt 🙂

Navnet blev godkendt d. 30/11 2012

IMG_3269 (1)

Næste indlæg

Komplet serieguide fra mig til dig :)