Tip til bedre kropsholdning & migræneupdate

Overvejer et cruise… God eller dårlig idé?

skaermbillede-2018-04-03-kl-15-19-11

Ved I hvad jeg godt gad? Tror jeg. På cruise! Jeg har aldrig rigtig tænkt det kunne være mig, jeg har mere set det som en god mulighed for at opleve Antarktis, men nu kender jeg flere der har været afsted, og været meget begejstret for det. Nå jo jo, så har jeg da også fået fået skiftet idéen om Antarktis-båden ud med andre drømme og muligheder. Bare det største, tak 🙂  Men jeg er jyde, så jeg går altid efter det gode tilbud, tag ikke fejl af det!

Så, jeg er helt beskedent kommet frem til, at jeg vil gerne prøve et kæmpe skib… Et fancy et naturligvis. Det må gerne være med bling-bling, men også gerne hvor man skifter tøj til middagen om aftenen, får drinks og ryger cigar. Jeg har set på noget der er enormt børnevenligt, men ved ikke om det er bedst med eller uden børn… Romance or familytime? Er der nogen der har erfaringer med det? Og så er jeg lidt i tvivl om det skal være 3 eller 7 nætter i middelhavet, eller om det bør være i Caribien. Men så skal man vel flyve helt derover først… Tænker det bliver langt og dyrt. Måske sådan en lille tur også er fin, eller er det for kort tid?

Har I nogle erfaringer med cruises? Altså vi er sgu ikke ude i en tur med Oslobåden her… Den har jeg faktisk ikke engang været på. Jeg tænker mere sådan noget her:

2cbd4b18-effb-49ca-809d-fbe83f4ba964

95a12a5a-60f4-4b57-ab0f-3ca29f231c5a

Image Map

Næste indlæg

Tip til bedre kropsholdning & migræneupdate