De der overvejelser...

Watch out MGP…

935e738a-3ede-447c-8c3b-1f08b1d5d87e

Det der med at vise sine børn frem på sociale medier og blogs, jeg tror alle forældre tager udgangspunkt i det barn de står med, og hvad der føles rigtigt for dem. Nogle børn er stille og generte, og ønsker ikke at være midtpunkt, og så er der andre typer… Som min datter, der befaler at man skal filme hende og tage billeder, så ALLE kan se det. “Mor, mor… Du skal putte det på det der hvor alle, ALLE, i hele byen kan se det!”.

Det er lidt sjovt, det her med MGP, for det vil de fleste børn jo gerne lige nu, men jeg tror faktisk ikke det er helt off, at Hollie Nolia kunne være typen der valgte den vej – hun har rent faktisk Grand Prix blod i årene. Farfar der bor i England er musiker, og har været det hele livet, og Nicolas’ søster Cammille Kiesa har en fantastisk stemme og har været med i Melodi Grand Prix engang.

Hollie Nolia har i dén grad det der entertainer gen, og hvis det er det hun gerne vil, så tænker jeg da hun skal ha’ noget sangundervisning og gå til dans, hvis hun vil det. Hun er simpelthen så sød, når stuen skal laves om til scene og hun bare venter på der kommer gæster hun kan optræde for. Så nej, jeg tvinger hende ikke ligefrem til at være “på”, jeg prøver derimod at holde lidt igen… Men på den anden side, så kan man jo hvad man vil, hvis man virkelig vil det. Det må hun jo så selv afgøre om hun vil.

Måske vi ses til MGP om 3 år…

a2e00051-719b-4a62-adda-37cf63798c7c

a4d4b04b-832a-4cdf-93e9-c46ebd748c2d

a512721b-38c5-4887-b9fc-ac6c5d800b03

 

Image Map

Næste indlæg

De der overvejelser...