Forbandede news!

6a00d8341c858253ef00e5502c6fd48834-640wi6a00d8341c858253ef00e5502c6fd48834-640wi

Vi er kommet hjem fra en dejlig weekend i jylland, og nu skal der lige styr på sagerne. Pakkes ud, ryddes op, handles ind, tjekke mails, blogge… Og opdateres på nettet. Kan sgu ikke rigtig komme igang med det praktiske og arbejdet. Læser om Gaza, Irak, ISIS, frivillige lægers beretninger fra Gaza osv… Det er så frygteligt. Alle de stakkels, stakkels børn! Tænk det er deres skæbne, at dø så tragisk. Jeg tror ikke jeg turde få børn, hvis jeg levede sådan et sted. Bare frygten for at opleve dem dø, eller de skulle opleve at miste, smerten af sult eller afrevne lemmer. Onde verden. Jeg tror ikke på Gud, og bryder mig ikke om religion – og det gælder alle religioner! Jeg tror på det gode i mennesker, kærlighed, empati, moral, tolerance og mig selv. Jeg vil selv styre min følelse og opfattelse af andre, og verden, end nogen skal fortælle mig hvad jeg BØR føle eller gøre. Jeg ved godt at mange har brug for at tro på noget, men mig provokerer det enormt, at noget uhåndgribeligt kan styre og ødelægge så meget, for så mange liv på jorden. Hvis der fandtes en højre magt, ville verden ikke være så ond. Det er sådan jeg tænker.

Alle disse mænd, der slår uskyldige ihjel, begraver dem levende, voldtager og mishandler… De har engang været små dejlige børn med blerøv, været bange for mørket og haft en bamse de ikke kunne sove uden. Hvordan ender de sådan? Er de ikke blevet ammet af en kærlig mor, nusset i søvne, pustet på kammeratens knæ når han slog sig eller grædt over et dødt kæledyr? Måske egentlig ikke. Hvor er det synd – for alle!

 

Næste indlæg

På repeat...