Sænk gevirene, bare for en aften...

Glædelig jul!

359F730A-2968-4D1B-9BD7-474B9892646D

Vi vil bare lige sige GLÆDELIG JUL til jer alle sammen ♥

Jeg håber I får en dejlig dag og aften, hvordan I end gør eller ikke gør og hvor I er. Vi gør som vi plejer at gøre, hvor vi tuller rundt og hygger om dagen, mor er i køkkenet (altså ikke mig, det vil vi alligevel ikke risikere) og min lille bror Henrik og jeg ser en dejlig film på sofaen. Far er enten på jagt eller salter vejene og Hollie Nolia leger og roder.

Så skal vi gøres klar og pæne i tøjet inden vi skal i kirke, og derefter skynder vi os hjem og ser Disnet Show imens vi får gløgg og spiser æbleskiver. Jeg har taget en hvid gløgg med i år, så jeg er fri for hovedpine. Imens vi ser det kommer olderne og hygger med, og bagefter skal gaverne under træet inden vi spiser.

Vi får altid både and og flæskesteg, men jeg spiser kun flæskesteg. Min mor laver den bedste brune sovs, sprøde svær og brunede kartofler som kun hun kan. Min mors julemad er bare den bedste. Vi er begyndt med at gemme risalamanden til kaffen, så vi kan nyde den og ikke bare spise for at spise. Vi er alligevel sultne når vi er færdige med gaverne omkring midnat, og så er det jo passende at få – eller lidt før.

Ha’ en rigtig dejlig juleaften ♥

Hollie Nolia, Ginger & Mascha

89042C09-65A8-4D9D-A737-97C6D584E976

Nåhhh ja, det er jo ikke fordi jeg ikke har forsøgt mig med julemad før. Her kan I så se hvorfor jeg ligger på sofaen…

 

Image Map
   

8 kommentarer

 • Tina KH

  Er rigtig glædelig jul til jer fra os:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil også ønske dig en glædelig jul.
  Af hjertet håber jeg at året 2018 byder på en kæreste til dig, som værdsætter dit skønne væsen – det synes jeg du fortjener og derudover skal det været slut med ondskabsfuld sygdom – også i din familie.
  Pas godt på dig selv og dem du har kært.
  Mvh
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H.

  Glædelig jul🎄🎅🏻🎁
  Hvor er dit tøj fra????😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Håber du og Hollie og resten af familien har haft en dejlig juleaften🎄😊🎁
  Off topic – jeg modtager ikke notifikationer, når du laver nye oplæg? Er der mon andre, der har oplevet det. Det har stået på i en lille uges tid, ville bare gøre dig opmærksom på det😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ej er det rigtigt?! Tak for at gøre mig opmærksom på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Var så lidt😊 Ejj, nu er jeg lige kommet til at unsubscribe da jeg ville opdatere i mine indstillinger, krydser fingre for at jeg hurtigt kan meldes til igen 😍👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Jeg modtager heller ikke notifikationer, så du er desværre ikke den eneste. Jeg har nu frameldt og så tilmeldt det igen – håber at det virker 🙏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er din smukke røde læbestift fra og hvad hedder den?

  Glædelig bagjul og GODT NYTÅR! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sænk gevirene, bare for en aften...