Sænk gevirene, bare for en aften...

Glædelig jul!

359F730A-2968-4D1B-9BD7-474B9892646D

Vi vil bare lige sige GLÆDELIG JUL til jer alle sammen ♥

Jeg håber I får en dejlig dag og aften, hvordan I end gør eller ikke gør og hvor I er. Vi gør som vi plejer at gøre, hvor vi tuller rundt og hygger om dagen, mor er i køkkenet (altså ikke mig, det vil vi alligevel ikke risikere) og min lille bror Henrik og jeg ser en dejlig film på sofaen. Far er enten på jagt eller salter vejene og Hollie Nolia leger og roder.

Så skal vi gøres klar og pæne i tøjet inden vi skal i kirke, og derefter skynder vi os hjem og ser Disnet Show imens vi får gløgg og spiser æbleskiver. Jeg har taget en hvid gløgg med i år, så jeg er fri for hovedpine. Imens vi ser det kommer olderne og hygger med, og bagefter skal gaverne under træet inden vi spiser.

Vi får altid både and og flæskesteg, men jeg spiser kun flæskesteg. Min mor laver den bedste brune sovs, sprøde svær og brunede kartofler som kun hun kan. Min mors julemad er bare den bedste. Vi er begyndt med at gemme risalamanden til kaffen, så vi kan nyde den og ikke bare spise for at spise. Vi er alligevel sultne når vi er færdige med gaverne omkring midnat, og så er det jo passende at få – eller lidt før.

Ha’ en rigtig dejlig juleaften ♥

Hollie Nolia, Ginger & Mascha

89042C09-65A8-4D9D-A737-97C6D584E976

Nåhhh ja, det er jo ikke fordi jeg ikke har forsøgt mig med julemad før. Her kan I så se hvorfor jeg ligger på sofaen…

 

Image Map

Næste indlæg

Sænk gevirene, bare for en aften...