Tak, tak, tak!!!

Glædelig Valentins dag!

Skærmbillede 2015-02-13 kl. 18.41.06Skærmbillede 2015-02-13 kl. 18.41.06

Christ… Jeg har så travlt med at fortælle alle andre om Valentines Day, at jeg selv har glemt den, hahaha, hvor er det trist!!! 🙂 🙂 🙂 Andreas kom hjem fra show lidt over midnat, og havde dejlige valentine godter med til mig. Han har shows idag fra kl. 15 og indtil næsten midnat, så det bliver ikke det vilde vi kan foretage os, men vi skal til fastelavn og det bliver SÅ hyggeligt.

Hvis du er i sidste øjeblik med en valentine overraskelse, kan du lige nå at redde den med et lækkert spa ophold til særlig Valentine pris gennem ClubMascha. Der er begrænset antal ophold, og halvdelen blev allerede solgt igår – selvom de var beregnet til at “holde” en hel uge. Men det er også et virkelig godt tilbud til halv pris!

1 overnatning i Deluxe værelse, 2 t. spaoplevelse, fri adgang til hotellets spaområde, 3 retters aftenmenu og stor lækker morgenbuffet – for 2 personer! 1640 kr. 

Find det på ClubMascha.dk HER

20-Lovely-Last-Minute-DIY-Valentine’s-Day-Gift-Card-1

Næste indlæg

Tak, tak, tak!!!