Træningsopstart, sådan er du med!

Premiere: Fifty shades – i mørket

imageSå for satan piger!

I går var jeg til premieren på den nye Fifty shades film, sammen med min veninde Signe Heindorf. Dresscoden var cocktail og maske, og i stedet for den traditionelle maske, hvis man kan kalde det traditionelt, så valgte jeg en lidt anden løsning. Jeg var forbi makeupartisten Ann Lykke, som kreerede nogle blonder vi limede på mig – jeg elsker looket! Smokey eyes, mørke læber, håret sat lidt løst op og en kjole der er helt åben i begge sider, uden mulighed for noget indenunder. Så var pigerne sgu klar!

image

image

image

image

image

Kjolen fandt jeg for noget tid siden på TP Kjoler, og endelig fandt jeg den perfekte anledning til at smyge mig i den.

Jeg havde i anledningen fået tilbuddet om egen chauffør, der hentede os og kørte mig hjem igen. Det kunne jeg sagtens vænne mig til.

image

image

Pisken her er lavet af Bodil Binner, af perler, diamanter og hår fra en ung jomfru, og står i en halv millions penge. Meget flot og fascinerende, I kan læse mere på linket her.

image

image

Jeg havde store forventninger til den første film, og blev derfor ret skuffet. Karakterende var heller ikke lækre eller sexede nok, og Christian var mere dreng end mand – men det synes jeg har ændret sig i den nye film. Det skal siges at jeg ikke har læst bøgerne, og efter første film, var mine forventninger nok også skruet lidt ned. Jeg synes det er en god film, og den leverer det jeg regnede med. Vi sad og klappede og hvinede, når Christian stod i hans stift pressede hvide skjorte, med opsmøgede ærmer med flabede ejerfornemmelser, når han klappede hende i røven eller trænede i bar overkrop eller stod i beskidt t-shirt og skægstubbe. Filmen er mere romantiseret denne gang, og mindre kinky. Det eneste der generer mig grænseløst er, at jeg ikke ved hvordan en fyren på 27 år er blevet milliardær.

image

image

 

Næste indlæg

Træningsopstart, sådan er du med!