Brunettehår og frisørhygge

Træningsopstart, sådan er du med!

Skærmbillede 2017-02-07 kl. 13.36.28Piger, jeg er startet på bogen! Der skulle altså tilløb til denne gang, men jeg ved der venter noget godt for enden af det. Hvis man har bogen, så ved man jo hvordan der går mig under forløbet, og hvilke resultater jeg selv får. Jeg synes det kunne være spændende at følges ad, og én gang om ugen lave en status på hvordan det også går jer. Billeder af jer, jeres mad, træning, resultater, forhindringer osv., og så samle det her på bloggen hver uge. Så kan I også hjælpe og støtte hinanden i kommentarfeltet, og dele tips – og jeg er her naturligvis også. Er I med på det?

Jeg tænker vi kan gøre det hver mandag, med opstart nu på mandag, hvor I fortæller om jeres opstart, hvorfor I starter, ønsker om mål osv.

Inden opstart, synes jeg det kunne være inspirerende med nogle historier og billeder, fra jer der allerede har været igennem forløbet, evt. med før-/efterbilleder. Så er der lidt til at booste vores allesammens gejst, til at komme godt igang.

Jeg håber I vil være med ♥ I kan købe bogen her, hvis ikke I har den i forvejen.

♦ For at dele jeres resultater på bloggen, så send meget gerne jeres historie og billeder til: emilie@blogly.dk og lad overskriften i mailen være RESULTATER (gerne tidsnok til det kan komme på lørdag).

♦ For at være med i opstarten, og for at fortælle om hvorfor du ønsker at komme i gang, og hvorfor, så skriv til: emilie@blogly.dk og lad overskriften i mailen være OPSTART

Så bliver det lidt lettere at gå til, og så kan Emilie der sidder på Blogly hjælpe med at holde styr på det hele. Det er hende der også administrerer mine mails og henvendelser, så hun er on top of it!

Én af grundende til jeg også gerne vil have jer med her på bloggen er, at jeg i dag har lavet omelet med to stk. kalkunbacon, og bare den lille tur i køkkenet gjorde at jeg satte to røgalarmer i gang. Så med håb om madbilleder her på bloggen, er det nok klogt at hente hjælp udefra – hos jer! Haha..

image

Næste indlæg

Brunettehår og frisørhygge