Forklaring af cyklus og cirkler

THIS IS CRAZY!!! Se, stem, hjæææææælp…

Voting-banner-300x400pxOkay, det her overgår alligevel min hedeste fantasi! Jeg ligger hjemme i mine forældres hus i Byrsted, hvor jeg er vokset op. En lille bitte by med færre huse end jeg har sko 😉 Søndag aften bliver der lukket for vandet i hele byen, så vandværket lige kan blive renset. Når jeg siger jeg kommer fra landet, så mener jeg det sgu! Her ligger jeg nu, i samme lille by, som jeg for mange år tilbage (ja, ja så mange år er det heller ikke) lå og dagdrømte om at blive alt muligt. Alt muligt der virkede fuldstændig uopnåeligt for en pige som mig. Jeg var/er ikke højere en havenisse, min plagede hud gemte jeg under tykt pandehår og ridehjelm, jeg kom ikke fra noget fancy, men var en lille bonderøv der bare gerne ville være populær som jeg så Kelly i Beverly Hills 90210 var. Allan og Fredrik fra klassen gjorde nar, når jeg sagde jeg gerne ville være model, og der var umiddelbart ikke udsyn til jeg nogensinde skulle komme helt over til København – og da SLET ikke på den røde løber. Altså slet ikke! Selvom jeg dog stod med Se&Hør hver uge og nøje lagde makeup, satte hår og iklædte mig kjoler uden overhovedet skulle andet, end tage det hele af igen. Men så kunne jeg starte forfra. Jeg ville bare dét så gerne. Det hele for fanden! Jeg kunne ikke forstå at der ikke skulle være mere til mig derude – men det var der så også 🙂 Selvom jeg har været i dette game siden 1999/2000, så er det ofte stadighelt uvirkeligt at jeg har det liv jeg har i dag. At jeg nåede det. Jeg nåede de mål jeg havde som lille pige. Jeg kom sgu på forsiden af bladene, som den mest solgte coverbabe herhjemme. Jeg blev tv- og radiovært, og har deltaget i så mange programmer at jeg slet ikke har tal på dem, men jeg har fået så mange vidunderlig oplevelser undervejs. Jeg har festet på Playboy Mansion med Hef, Paris Hilton, Pamela Anderson osv… Og sågar været i Afrika hvor jeg føler jeg har gjort en (omend lille) forskel, fordi jeg skabte en blog der faktisk viste sig at have en ret stor stemme. Jeg fik mulighed for at inspirere nogen, og der er faktisk nogen der gider at læse hvad jeg skriver. Er I klar over hvor mange søde mennesker jeg møder på en dag, ved bare at gå ned ad gaden eller i kiosken. Hold op hvor er det nogle gange uvirkeligt, og helt fantastisk! Jeg elsker når nogen kommer og siger hej.

Det der får mig i tanke om alt det her, lige nu imens jeg ligger her i Byrsted og bliver helt rørt, er at der lige er tikket en mail ind:

YOUR BLOG IS NOMINATED AS THE NORDIC BLOGGER OF THE YEAR!

Ohhhhh holy fucking moly!!! Jeg syntes det var stort da jeg var nomineret i Blogprisen herhjemme, og vandt – men det her er NORDIC. Vildt nok de ved hvem jeg er. Danmark et lille lille bitte på blogfronten, i forhold til de andre lande. Sverige og Norge er lysår foran os på det område, og de bloggere har altså LANGT flere læsere end mig. Jeg ved at det er noget nær umuligt at komme op og lege med de bloggere, men jeg skal fandmer til Helsinki hvor Inspiration Blog Awards finder sted. Jep, simpelthen! Jeg er i øvrigt på de 7 minutter der er gået siden jeg fik mailen, og til jeg skriver dette, kommet i komplet tøjkrise. Der kommer sikkert en masse smarte modebloggere… I kan fanme tro jeg skal æde skyr og følge min træningsplan denne måned. Jeg har 18 dage.

Nå, men I plejer at være så søde til at stemme, og denne gang spørger jeg ikke pænt, jeg TRYGLER jer. Steeeeeem på mig, så jeg ikke bliver nr. sjok derovre.

I kan stemme HER

Voting-banner-800x200px

   

48 kommentarer

 • Christina

  Du er stemt på, Mascha! Du bliver skønnere og skønnere for hver dag <3 Er vild med dig og din måde at være på. Stort tillykke med nomineringen. Held pg lykke og de bedste tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Gade

  DONE ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej mascha. Selvf vil man stemme på dig:) et lidt mærkelig spørgsmål måske, men kan se du var i butik blossom i går, hvor er din fede bælte/taske fra du har på på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paulina Halas

  Så er der stemt og selvfølgelig på dig- hvem ellers???? ps. Sejt gået!!! Pss. Kender godt det der med at drømme… Dem har jeg sørme også et par stykker af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Godmorgen Mascha☺️
  Jeg plejer SJÆLDENT at stemme på noget som helst, MEN denne gang gør jeg det anderledes. Jeg har fulgt dig længe og jeg elsker din blog! Den og du inspirerer mig når jeg kigger på mit kedelige rødstens parcelhus i et standard villakvarter med en botanisk have og mangler nye møbler og et legehus til min datter (hvilket betyder at hele haven skal rives op!?). Du giver mig et los i røven når jeg sidder på sofaen i min sweatshirt og ser dine smukke outfits, og du giver mig håb når min baby for 10. gang holder mig vågen på en nat. Derudover skal jeg nu være med til at få en stram mås efter at have fået tips af Anne ift amning.
  SÅ! Jeg kommer nok aldrig til personligt at give en krammer og sige tak her fra det mørke Jylland. Derfor er dette min måde at sige tak på, for selvfølgelig skal du vinde den pris☺️❤️

  PS kan se Irina også er nomineret. Du må føle dig heldig at have hende i din fold☺️??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det er så fortjent! Kæmpe stort tillykke. Jeg har selvfølgelig stemt på dig – kan man i øvrigt stemme flere gange? Ellers må jeg i gang med andre computere og min telefon 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Done, og stort tillykke allerede…med at være et forbillede, smuk og stadig fucking jordnær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan

  Wow nogle lækre bloggere. 🙂 Modeller hele banden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg arbejder for rebild kommune, og kommer til tider forbi byrsted, når min gps dikterer det.
  Tænk at sådan en Hollywood babe kommer fra sådan en lille flække 😀

  Det er vildt, hvad du har formået – og det er fuldt fortjent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Så er der stemt fra både arbejdscomputer og mobilos 😉 Børnenes og mandens ipads får også lige et par tryk, når jeg kommer hjem 🙂
  Jeg elsker at følge med på din blog – ligegyldig hvor dårlig dagen kan have været, kan dagens indlæg fra dig altid få et smil fra på læben hos mig 🙂 Sidder stadig og smågriner for mig selv over det indlæg, hvor du og Hollie Nolia er på vej hjem fra børnehaven, Hollie Nolia finder joints på græsset, og I løber ind i en forælder og et barn fra børnehaven….. Nu griner jeg igen 😉 Du er sgu så dejligt ukompliceret <3
  Pøj pøj med Nordic Blog Award 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Hahahaha, det havde jeg helt glemt 🙂 Hvor er du sej, tak for stemmerne, wuhuuuu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Så er der stemt på dig, Mascha! For din ærlighed, for din oprigtighed og for din sjove goofy måde at være på som giver et godt grin i ny og næ. Pøj pøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sab

  Så der stemt ! Godt gået.
  Har du forresten set at man kan odds på du bliver bendtners nye kæreste??? Hahaha det giver ret godt hvis det sker ! Jeg hepper :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Stemt – fordi du netop ikke bare er en lyshåret babe! Så cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Stemt – og ja selvfølgelig på dig 🙂 Er sikker på du vil overshine de andre på den røde løber, som en lille lækker gås med en stram god mås – og med selvtillid, charme og yderest lækkert hår <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Stemt!! Skal nok stemme alle de andre 18 dage. Er der nogen der fortjener det her så er det da dig :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Naturligvis har jeg stemt på dig – det fortjener du.
  Du har så mange gode kvaliteter, og så forstår du at formulere dig.
  Du har så mange strenge at spille på, og det gør du fremragende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  hvor sejt!!
  elsker din blog Mascha, selvfølgelig stemmer jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Done! Du er en sej lille dame Masha Vang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Rasmussen

  Der er selvfølgelig også lige en stemmer herfra 🙂 Kæmpe tillykke med nomineringen, og held og lykke.
  Det er fuldt ud fortjent!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har stemt!
  Har fulgt dig tilbage fra msn, og du er stadig nr. 1 hos mig :o)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Får ellers aldrig stemt på sådan noget, men du har virkelig fortjent det 🙂 så hermed min stemme??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • randi

  done

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Så kom jeg også ud af boksen – har aldrig før stemt på noget som helst, men i denne særlige anledning har jeg taget mig sammen ? Held og lykke, Mascha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Så er der stemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hovgaard bæk andersen

  Så er der stemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så er der stemt. Håber du vinder. Men det er alligevel sejt at være nomineret ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er det bare flot Mascha ????
  Du har dælme også fortjent det.
  Uhhh .. Bliver helt stolt af dig ???

  Er vild med din blog og med at følge med i dit og HN’s liv. – Har hylet af grin ofte, har grædt, har heppet på dig og har skældt ud på dine vegne.. Har nogen gange været på vej ind til dig for at gi’ en hånd med når du har været presset, uretfærdigt behandlet eller blot måske trængte til et kram. Totalt wired, da man jo ikke kender dig personligt, men bare følger med på sidelinjen. Men det er jo netop tegn på at du bare kan et eller andet som så absolut gør sig fortjent til at vinde prisen. ??
  Lidt ligesom man synes at Oprah er ens veninden .. Hæ hæ

  Skynder mig at stemme på dig fra alle de devices jeg har ???. Hep Hep Hep

  Sender lige et wuuuuuhuuu og kæmpe skulder klap ..
  Skide godt Egon!! ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Done! Er vild med dig selvom jeg efterhånden er en “gammel” tøs på 46 år 🙂 Held og lykke med det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så meget Stemt på dig ? Du må være bloggernes svar på Lukas Graham.. 😉
  Hvis du vinder og skal holde tale, så gør det i total Sally Field style “you love me… You really love me” :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Der var engang….. hun må klart være en dum blondine hende Mascha- spiller på sin krop, store bryster og kønne ansigt… IDAG: følger troligt din blok(ELSKER ELSKER ELSKER DEN!!!) og bukker mig i støvet over alt det du kan og har opnået. Seriøst beundringsværdigt og har selvfølgelig stemt??Var et smut i Kbh i sidste uge og havde sådan lyst til, at stikke hovedet omkring dit kontor og se giraffen live??maybe next time. Pøj pøj m prisen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Så er der stemt fra Fyns land også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Skak

  En ting er sikker, nej okay så er der 2, det kommer vi til – men – jeg skal da lige til at blogge. ALLE, der er nomineret er top lækre – smukke og slanke, så jeg må konkludere at sådan bliver man af at blogge ? Så Mascha, jeg kan mærke at du står og mangler en Anja i din hule og nøj hvor vil det klæ mig. I øvrigt, den anden ting der er sikker, NATURLIGVIS har jeg stemt på dig – din blog dosis er for mig, lige så vigtig som olie shots og champagne ? Pøj pøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Done ?
  Har selvfølgelig stemt på dig ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Og en stemme til min daglige humørvitaminindsprøjtning ( udover olie/aronia shot selvfølgelig ?) fra en der er meeeget ældre end Stina ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Stemt ??
  Hvor er det godt gået. Du knokler for det. Så fortjent – stort tillykke ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Har stemt på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stemt!!! Og hvor ser du dejlig almindelig og ægte ud i forhold til de andre billeder jeg smuttede forbi. Netop derfor vi alle elsker din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelouise

  Tillykke med nomineringen!! Har nu stemt fra min egen computer, telefon og iPad OG min kærestes. Du skal bare vinde!!! Kan godt blive lidt træt af de overfladiske blogge man ser rundt omkring, så det er bare super skønt og befriende med en ærlig blog spækket med sarkasme og din gode humor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ak

  Hej søde Mascha !
  Så er der STEMT!!! ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Eva Jepsen

  Så er der stemt på dig selvfølgelig (y) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Mascha

  Ja – det er CRAZY – sikke en fin nominering.
  Jeg stemmer på dig hver dag fra min iphone, fra min ipad og fra min arbejdspc – og jeg opfordre alle
  her på kontoret til at gøre det samme – – alternativt gør jeg det fra deres pc imens de er til frokost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Og vil bare lige gøre opmærksom på, at man kan stemme flere gange (altså hver dag)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Forklaring af cyklus og cirkler