Forklaring af cyklus og cirkler

THIS IS CRAZY!!! Se, stem, hjæææææælp…

Voting-banner-300x400pxOkay, det her overgår alligevel min hedeste fantasi! Jeg ligger hjemme i mine forældres hus i Byrsted, hvor jeg er vokset op. En lille bitte by med færre huse end jeg har sko 😉 Søndag aften bliver der lukket for vandet i hele byen, så vandværket lige kan blive renset. Når jeg siger jeg kommer fra landet, så mener jeg det sgu! Her ligger jeg nu, i samme lille by, som jeg for mange år tilbage (ja, ja så mange år er det heller ikke) lå og dagdrømte om at blive alt muligt. Alt muligt der virkede fuldstændig uopnåeligt for en pige som mig. Jeg var/er ikke højere en havenisse, min plagede hud gemte jeg under tykt pandehår og ridehjelm, jeg kom ikke fra noget fancy, men var en lille bonderøv der bare gerne ville være populær som jeg så Kelly i Beverly Hills 90210 var. Allan og Fredrik fra klassen gjorde nar, når jeg sagde jeg gerne ville være model, og der var umiddelbart ikke udsyn til jeg nogensinde skulle komme helt over til København – og da SLET ikke på den røde løber. Altså slet ikke! Selvom jeg dog stod med Se&Hør hver uge og nøje lagde makeup, satte hår og iklædte mig kjoler uden overhovedet skulle andet, end tage det hele af igen. Men så kunne jeg starte forfra. Jeg ville bare dét så gerne. Det hele for fanden! Jeg kunne ikke forstå at der ikke skulle være mere til mig derude – men det var der så også 🙂 Selvom jeg har været i dette game siden 1999/2000, så er det ofte stadighelt uvirkeligt at jeg har det liv jeg har i dag. At jeg nåede det. Jeg nåede de mål jeg havde som lille pige. Jeg kom sgu på forsiden af bladene, som den mest solgte coverbabe herhjemme. Jeg blev tv- og radiovært, og har deltaget i så mange programmer at jeg slet ikke har tal på dem, men jeg har fået så mange vidunderlig oplevelser undervejs. Jeg har festet på Playboy Mansion med Hef, Paris Hilton, Pamela Anderson osv… Og sågar været i Afrika hvor jeg føler jeg har gjort en (omend lille) forskel, fordi jeg skabte en blog der faktisk viste sig at have en ret stor stemme. Jeg fik mulighed for at inspirere nogen, og der er faktisk nogen der gider at læse hvad jeg skriver. Er I klar over hvor mange søde mennesker jeg møder på en dag, ved bare at gå ned ad gaden eller i kiosken. Hold op hvor er det nogle gange uvirkeligt, og helt fantastisk! Jeg elsker når nogen kommer og siger hej.

Det der får mig i tanke om alt det her, lige nu imens jeg ligger her i Byrsted og bliver helt rørt, er at der lige er tikket en mail ind:

YOUR BLOG IS NOMINATED AS THE NORDIC BLOGGER OF THE YEAR!

Ohhhhh holy fucking moly!!! Jeg syntes det var stort da jeg var nomineret i Blogprisen herhjemme, og vandt – men det her er NORDIC. Vildt nok de ved hvem jeg er. Danmark et lille lille bitte på blogfronten, i forhold til de andre lande. Sverige og Norge er lysår foran os på det område, og de bloggere har altså LANGT flere læsere end mig. Jeg ved at det er noget nær umuligt at komme op og lege med de bloggere, men jeg skal fandmer til Helsinki hvor Inspiration Blog Awards finder sted. Jep, simpelthen! Jeg er i øvrigt på de 7 minutter der er gået siden jeg fik mailen, og til jeg skriver dette, kommet i komplet tøjkrise. Der kommer sikkert en masse smarte modebloggere… I kan fanme tro jeg skal æde skyr og følge min træningsplan denne måned. Jeg har 18 dage.

Nå, men I plejer at være så søde til at stemme, og denne gang spørger jeg ikke pænt, jeg TRYGLER jer. Steeeeeem på mig, så jeg ikke bliver nr. sjok derovre.

I kan stemme HER

Voting-banner-800x200px

Næste indlæg

Forklaring af cyklus og cirkler