Hvor nærig er du?

Mix proteinpulver i din skyr

IMG_3517IMG_3517

Billedet her er taget tidligt i morges. Jeg har en travl weekend, hvor jeg står tidligt op og løber en lillebitte tur, for at komme i omdrejninger til heldags photoshoot både lørdag og søndag. Lørdag stod morgenmaden på en super lækker smoothie, i dag søndag orkede jeg det ikke, men havde brug for energien og indholdet. Jeg synes det kan være lidt fesent med en proteinshake, her om morgenen vil jeg gerne have noget at tygge lidt på. Jeg blandede derfor min yndlings proteinpulver (LinusPro WHEY 100 vanilje) i min skyr, og det smager så dejligt 🙂

Jeg bruger naturligvis den proteinpulver fra LinusPro Nutrition, som jeg selv forhandler på min shop. Det ER altså bare det bedste, og er desuden dansk produceret. Der skal virkelig, virkelig meget til, for at jeg kan præsentere Anne Bech for et produkt hvor hun siger god for det, derefter selv bruger det, og faktisk siger jeg ikke må bruge andet.

Du finder alle mine LinusPro proteinprodukter HER. Der er også mange andre slags derinde, hvis man selv lige kigger rundt 🙂

Image Map

Næste indlæg

Hvor nærig er du?