Need energy!!

Værsgo’ Mascha, tak Mascha ;)

IMG_8287IMG_8287

Flere af jer skrev, da jeg havde fået bogkontrakt, at jeg burde (i bedste Carrie Bradshaw stil) købe mig et par Manolos – bare sådan lige for at forkæle mig selv. Det gjorde jeg ikke… Men jeg syntes nu det var en god idé I fik. Gave til mig selv siger I… Oooookay da. Så jeg forhøjede jer, med noget endnu “værre”.

Et Rolex ur. sgu!! Jeg sidder helt alene på mit kontor, og klapper i hænderne nu, haha 🙂

For ca. et halvt år siden lavede jeg et indlæg, hvor jeg skrev at jeg så gerne ville have sådan et ur, I kan læse det HER, og viste dette billede herunder. Siden har jeg været mange steder, og har ikke kunne finde det rigtige, indtil jeg fik sendt et link på en trolley, som jeg også leder efter – men alligevel er for “fornuftig” til bare at købe til fuld pris i butikken. Trolleyen var desværre udsolgt, men så havde de i stedet mit DRØMME UR!! Lige som det skulle være 🙂 Det er vintage. Altså brugt, er det ikke bare det det betyder? Det har sikkert haft et spændende liv, eller hvad det der vintage nu betyder, jeg tænker bare at det lyder billigere. Ja tak! Altså jeg render jo ikke i røde kors, vel, men sådanne køb tror jeg er fjollede at gøre fra nye. Lidt som med en bil. Første ejer taber alt for meget. Nu lyder det som om jeg forsvarer det her køb, og det vil jeg da heller ikke afvise – for helvede, jeg har ikke engang skrevet første kapitel endnu, og har allerede solgt skindet, haha… Nå, men jeg fandt det på cphbrandshop.dk, som jeg åbenbart er den eneste der ikke kender. Until now ladies 😉

Så skal jeg bare lige vænne mig til at gå med det. Tager af og på 5 gange om dagen, mindst.

content.rolex-5

*Jeg ønsker ikke at opfordre unge piger til at bruge alle deres sparekroner på at købe dyre ting, for at skulle leve op til et bestemt image. Det er dog ikke muligt for mig at lade være med at skrive om lidt pebrede sager, så derfor har jeg sammen med cphbrandshop haft en snak om disse ting (fordi jeg sagde jeg gerne ville skrive om dem), for at være sikker på at det var ægte og godt – og det er det 100%. Jeg syntes, hvis I absolut skal brænde nogle penge af, at I skal tage beløbet, sætte halvdelen i banken, og så købe noget “vintage” 😉 Jeg får sgu så dårlig samvittighed over det nogle gange.

Næste indlæg

Need energy!!