Mine hårprodukter

Besked fra læser: Du er for tyk Mascha!

tykHjælp mig. STEM HERINDE!

Har lige fået denne kommentar fra Oliver, på mit seneste indlæg. Er du enig?

“Det er sku ærgeligt Mascha har taget så meget på. Hun var rimelig lækker engang, men har fået alt for meget hvalpefedt nu. Hun ser ihvertfald ikke godt ud i de stramme overall, tror hun skal lade de unge tynde modeller om dem.”

– Tak Oliver, det er sørme en sød ting at skrive til folk. Der reddede du da lige min dag.

Jeg kan godt tåle sandheden, når jeg nu selv spørger. Nogle gange kan man bare ikke selv se når det har taget overhånd – åbenbart. Enten er jeg for tynd eller tyk. Det er sgu ikke til at blive klog på! 🙂

Jeg er 161 cm og vejer LIGE NU 53,4 kg. Hvad synes du klæder mig bedst?

53 Kg.
Photobucket

52 Kg.
Photobucket

51 Kg.
Photobucket

50 Kg.
Photobucket

49 Kg.
Photobucket

48 Kg.
Photobucket

Stem her:

Hvad er pænest?

View Results

Næste indlæg

Mine hårprodukter