Dagens adventsgave

Sund slanke kakao ala. Mascha

cacaoJeg må indrømme, at jeg lige nu føler mig temmelig genial 🙂

Jeg holder mig så vidt muligt fra mælkeprodukter, da min hud og krop bestemt ikke bryder sig om det. Jeg prøver også at holde igen med sukkeret, og spiser en økologisk 85% chokolade for at tage den værste slik trang. Det må man nemlig gerne, selvom man prøver at holde den sunde og slanke figur.

Og tadaaaa… Jeg har fået en idé (sikkert som den første i verden!). Jeg laver min egen kakao – for det savner jeg nemlig. Det er jo lidt svært uden mælk, og den sojakakao man kan få er der meget sukker i, plus der er hormoner i soja, som der ikke er i rismælk, og det er ikke alle det er lige godt for.

Jeg kom en kop rismælk i en lille gryde, og tilsatte to stk. chokolade. Og vupti 🙂

Hvis man er vandt til alm. kakao, er det måske ikke helt det samme. Men nu har jeg ikke smagt mathilde eller anden form for chokolade drik i snart et par år – så det er himmelsk! Tænk at jeg nu kan få varm kakao, uden at jeg bliver tyk af det. Yaaaay!

 

Næste indlæg

Dagens adventsgave