Ingen blog :(

Her er vores cykel :)

IMG_4337IMG_4337

Mange tak for jeres mening om farvevalg. Jeg var enig med de fleste af jer, og tog vores TrioBike i PINK 🙂 Det er jo lige os!

Da jeg fik besked om jeg kunne hente den, startede jeg faktisk med at være et stort nervevrag. Hente den…? Som i hvordan? Altså skal jeg cykle på den HELT fra Vesterbro til Ørestaden. Kan man det? Hvad nu hvis der er for langt, det begynder at regne, jeg ikke kan finde vej. Hvad nu HVIS??! Altså jeg har jo aldrig cyklet før. Som i aldrig. Jo, da jeg var 8 år hjemme i Byrsted. Langt ude på landet, hvor vores gravhund Laban solede sig midt i krydset. De par gange i timen der kom en bil, kørte den jo bare udenom. Så lyskryds er en helt ny verden. Uha, uha 🙂

Living on the edge… Jeg tog toget sammen med Hollie Nolia til city, og fragtede den hjem på den vilde måde. Globetrotteren her havde pakket en taske med alverdens grej til uforusigelige hændelser på ruten, og telefonen var ladt op i tilfælde af SOS situation 🙂

SÅ er vi klar….

IMG_4333

Ja, er det her lige verdens fedeste cykelhjelm, eller hvad 🙂 Kunne jo ikke være mere perfekt! Men den er lige stor nok endnu. Det var jo ikke til at vide. Hun kan nærmest sidde i den (hun er ret så petit). Men den skal nok komme på. Viser jer den lige rigtigt en anden dag, den kan nemlig noget helt særligt 😉 Den er fra mærket EGG.

Min udsigt. Det var så sødt. Alle folk smilede, grinte og pegede på hende. Hun sad så sødt og kiggede på alt, imens hun holdte Mr. Kanin tæt. De var rigtig på eventyr 🙂

IMG_4343

Mor skulle lige ind for at tanke. Mig selv altså. Det skal jo også til.

Bemærk mors ekstra gel-polstrede “mormorsæde”. Det er bare dejligt 🙂

IMG_4348

Så sidder man her i sine racersko, og regner med den vilde tur. Det er åbenbart lige lidt for kedeligt når mor kører i 1. og 2. gear (selvom der er 8). Man skal jo lige igang…

IMG_4350

Turen tog 50 min. Men det gik dælme også langsomt. Det var det hyggeligste i verden. Vi ELSKER det!! Kan næsten ikke vente med at køre hende i vuggestue i den i morgen. Den får vi bare så meget fornøjelse af 🙂

Næste indlæg

Ingen blog :(