Sød top :)

Vores baby ligner…

Skærmbillede 2012-08-12 kl. 20.02.03Vi var til 3D scanning (igen) den anden dag. Har ikke været der den sidste måned, så var spændte på at se hende. Meeeen… Hun så ikke så cute ud som hun plejer. Pladsen er ved at være trang, så hun er lidt fladmast. Faktisk ligner hun – ret meget endda – Sylvester Stallone!! Altså, hvem gider at deres datter ligner fucking Rocky?? Men okay, hun bokser ca. lige så meget. Men Rocky. Ihhhh…

Det er altid så hyggeligt at komme til scanning. Birgit og Thomas der har Jordemoder.dk, er bare så søde – virkelig et anbefalelsesværdigt sted. Hvis du bor i nærheden af Fredericia, eller langt derfra, så er det turen værd. Jeg får ikke noget ud af at anbefale dem, jeg gør det blot fordi jeg selv er så glad for stedet, og kender mange andre der også er det 🙂

 

Næste indlæg

Sød top :)