Gamle laser

Min hemmelighed…

IMG_2349IMG_2349

Som I måske har opdaget, har jeg været lidt fraværende den senere tid. Det er der en rigtig god grund til, og nu er jeg nok nødt til at fortælle det, inden I selv kan læse det i Se&Hør på torsdag – sammen med nogle sikkert meget misvisende bileder.

Sagen er den, at jeg er blevet enlig mor, og har været det længe. Da Hollie Nolia var 3 mdr. gammel, valgte jeg at det var bedst vi flyttede. Så det gjorde vi i påsken, og bor nu alene.

Jeg/vi har ikke ønsket at dele det offenligt endnu, så derfor blev jeg naturligvis meget paf, da Se&Hør ringede i morges. Umiddelbart havde jeg ingen kommentarer, fordi jeg synes det er svært at tale om. Jeg ønsker jo ikke vores datter skal læse noget hun bliver ked af, når hun bliver ældre.

Sagen er den, at de har taget billeder af mig og en ven/kollega som jeg har haft i 8 år. Vi finder ud af at vi bor lige overfor hinanden, og mødes derfor nede på græsset hvor han for første gang ser min lille datter. Aftenen før fik vi sammen med andre venner en drink, hvorefter jeg selv tog videre i byen med veninderne. Mere er der ikke i det. Selvom det sikkert kunne være ligemeget, ønsker jeg ikke at kædes romantisk sammen med min ven – som i øvrigt er meget glad for en anden sød pige. Det skal på ingen måder forståes sådan, at der er kommet nogen imellem Nicolas og jeg.

Det var ikke sådan her jeg ønskede det skulle komme frem, at Nicolas og jeg ikke længere bor sammen. Jeg ved ikke hvor længe Se&Hør har kendt til det, eller luret på mig. Havde de bare ringet og spurgt, havde jeg sikkert fortalt det som det var, for vi har nu altid bevaret et godt venskab. Men nu er der nogle billeder, som måske får det hele til at se ud som noget det ikke er, og det er jeg ret ked af. Ville sådan ønske at jeg selv havde haft mulighed for at fortælle det, på min egen måde, når jeg følte tiden var rigtig til det.

Det har jo, som man sikkert kan forestille sig, været en stor omgang at skulle stå alene med en nyfødt der havde kolik, og samtidig finde lejlighed, flytte og holde barnedåb. Men alt er lykkedes, og kunne jeg klare det, kan jeg klare alt.

 

Næste indlæg

Gamle laser