Det vigtigste valg - Giv mig din stemme!

Vingsøe Vs. Vang

vingsøeDa jeg for nogle dage siden var på vej til Go’ Morgen Danmark, var jeg tidligere oppe end normalt. Det var derfor første gang jeg hørte morgenprogrammet på Nova, hvor Mai-Britt Vingsøe er blevet vært.

For jer der ikke ved hvem Mai-Britt er, så var hun i mine yngre (meget yngre) dage sådan en slags go-go pige, der kom frem fordi hun havde store bryster, og altid dukkede op i div. kulørte blade. Jeg syntes hun var sej, og havde sikkert haft en plakat af hende på mit værelse, hvis man kunne få det.

Jeg tænder radioen lige midt i en snak, om at hun er blevet forvekslet med Maiken Vexø, hvilket hun slet ikke forstår. Men som hun hun sagde, så kunne det jo ha været værre. Det kunne have været Mads Vangsø eller Mascha Vang. Hvortil den anden vært giver hende ret, for det skulle hun bestemt ikke ønske sig.

Nej puha da, hvem ville dog bryde sig om det?? På den karrieremæssige plan ligger vi nu ikke lysår fra hinanden, madamme…

Mai-Britt:
Kontorassistent
Model
Tv vært
FHM cover model
Fangerne på fortet (1995)
Sammen med racerkører
Skønhedsklinik
Radiovært

Mascha:
Butiksassistent
Model
Tv vært
FHM cover model
Fangerne på fortet (2009+10)
Sammen med racerkører
Kosmetolog
Makeup artist
Radiovært

Men jeg kan da godt se, at der udseendemæssigt er lidt en kløft… 🙂

Næste indlæg

Det vigtigste valg - Giv mig din stemme!