Jeg har købt lejlighed i København!

Skiferie, snowboard og skade på 1. dag…

 

Så er vi kommet på den årlige skiferie, og denne gang er vi kørt hele vejen selv, det har jeg ikke prøvet før. Vi er hooked op med Signe Eflund (indehaver af Wooma) og Rikke (indehaver af LashBar) samt deres familier, altså mænd og børn, så vi er 12 pers. i alt. De bor sammen i en stor lejlighed, og vi bor for os selv et par etager ovenover. Det fungerer så fint, så render vi ned til dem og spiser og hygger om aftenen, eller vi tager sammen ud og spiser. Vi har ikke Julius med på turen, da han skal på skiferie i næste uge, hvor der er lidt større drenge med.

Jeg må altså indrømme jeg har det lidt ambivalent, med det skiferie her. På den ene side synes jeg det er super fedt, dejligt at komme ud i naturen, røre sig og ikke mindst det fede gear. Det er simpelthen ikke uden betydning, det må jeg bare indrømme, jeg er virkelig glad for accessories. På den anden side, så synes jeg det er forbandet omfattende at skulle iføre mig så meget hele tiden, børn der bøvler imens man står ude i sneen og er spændt fast i støvler og hejs… Jesus f****** christ! Forældre med børn, der har været på skiferie, ved hvad jeg mener. Min tålmodighed er bare ikke til det, det er Troels’ heldigvis.

Damerne på turen står på snowboard, så planen har hele tiden været, at det skulle jeg også lære. Jeg har altid været lidt bange for at vride mine knæ på alm. ski, og det hæmmer mig lidt, fordi jeg ikke gider rende rundt og være skadet i flere måneder og ikke kunne træne pga. en ferie. Det har jeg nemlig prøvet før. Så nu er jeg kommet på snowboard, og jeg forstår simpelthen ikke, at jeg ikke er kommet det noget før – det er meget bedre jo! Og ser så meget sejere ud – heller ikke uden betydning, haha. Jeg synes det er meget lettere at styre ét kort board, end to lange ski, og jeg føler mig langt mere tryg på denne måde, end jeg gør på skiene. Jeg har lettere ved at styre det, stoppe og er ikke bange for at benene ryger i hver sin retning, hvis jeg styrter. Efter første tur købte jeg beskyttere til håndledene, og det gør enormt meget, for man kan ikke undgå at sætte sig ned. Nok kan jeg bedre forene mig med det, end ski, men det er også noget hårdere, synes jeg. Det er godt for lårbasserne!

Og det gik sgu godt, det gjorde det, jeg har fået så meget ros fra mine coaches og det føles også bare rigtigt. Da vi så kom ned fra den laaaange blå pist hvor jeg fik lært en masse, så satte jeg mig ned for at tage boardet af, udenfor hotellet… Og vred min albue. For pokker det gjorde ondt, og den hævede, blev blå og jeg kunne ikke sove for smerter. Første dag, helt ærligt, og det var ikke engang et cool styrt, nærmere et ret ynkeligt bump. Jeg har været ved lægen og fået den røntgenfotograferet, og han sagde jeg skulle tage videre på et andet hospital og få det fotograferet der også. Men altså… Så blev det mørkt, jeg fik nogle gode piller og en forbinding på, en GT, og nu er det som om det går lidt bedre. Ser altså lige tiden an til i morgen, for det er også ærgerligt at bruge en dag på, selvom det også er ærgerligt at jeg ikke kommer på pisten. Jeg synes det er dyrt at tage skiferie, så det er bare drøn ærgerligt, at rende rundt og kigge på de andre. Det er faktisk lige før jeg har lyst til at smide mig på ryggen i sneen, hyle og passe ud, som børnene kan finde på. Altså de små børn, og så mig, haha.

 

 

Hvis du har fulgt med på Instagram, vil du vide at det HELT store for Hollie, er Valle. Vi jager ham rundt, der er ikk noget at sige til den snemand har op til flere bodyguards med.

 

 

Signe og Rikke er begge kyndige på et snowboard, Rikke har lært Signe at stå på det, og nu er det min tur.

 

 

LET’S GO!!!

 

 

Cool…

 

 

Knap så cool…

 

 

Det er lidt forskelligt om vi spiser på restaurant, eller i lejligheden. Hver familie har taget en hjemmelavet nedfrosset ret med hjemmefra, så vi let kan varme det om aftenen. Her er det boller i karry, og på superbowl sunday havde vi burger tjansen.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Jeg har købt lejlighed i København!