Sådan fejrer vi vores 2 års dag, på Valentines day

NYT om lejligheden!!

 

Jeg er lidt klatøjet og i nattøj, ovenpå en genial Zulufest i går, men der er nyt om lejlighedssituationen, som jeg meget gerne vil dele med jer. Jeg ved der er mange der har stillet sig uforstående overfor det kunne ske, det har jeg sandelig også, men ikke desto mindre, så er det jo sket. Men nu er der altså gode nyheder! Jeg er så glad og lettet, for der er lige tikket mails ind, både fra Københavns Kommune, min advokat og mægler, hvor der så fint står at Folkeregistret beklager meget den gene og uro det har forvoldt mig, at manden nu er fjernet fra adressen og bopælspligten er slettet – YAY!!! Sikke en dejlig Valentine det bliver, med al den kærlighed jeg har fået sendt min retning, de sidste par dage.

Tak, tak, tak til alle der har hjulpet mig, og Michelle Hviid, der bare altid kender alle og er hurtig på aftrækkeren.

NU skal der handles møbler, håndklæder (brugte seriøst køkkenrulle i går!), service og ALT til lejligheden, uden at være bange for at skulle rykke ud igen. Og så må jeg da også hellere få lavet et indlæg, så I kan se den, ik.

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Sådan fejrer vi vores 2 års dag, på Valentines day