Sådan narrer jeg Hollie :)

GODT NYTÅR!!!!

WatchFireworks-picWatchFireworks-pic

Så er klokken 00:00 2015…

Rigtig godt nytår til alle jer derude! Lige nu håber jeg at I er fulde, glade og skåler med hinanden, og slet ikke læser dette før senere på dagen 🙂

Jeg vil bare sige tusind, tusind tak for året der gik. Det har været et fantastisk 2014, på alle mulige måder for mig, og jeg er så heldig, at jeg også har alle jer. Mange af jer føler at I kender mig, og det gør I vel egentlig også, på en eller anden måde. I skal vide at jeg sætter utrolig stor pris på jeres engagement herinde. Alle jeres kommentarer gør mig meget glad. Det kan godt være jeg ikke svarer alle, men jeg læser alt det I skriver, og I gir mig så mange gode råd, og ting jeg kan bruge rent personligt. Det betyder meget med trofaste og positive læsere – tak! Jeg håber vores “venindeskab” fortsætter ind i det nye år, og jeg glæder mig til at fortælle om alle de spændende ting, som jeg håber bliver til noget i 2015.

SKÅL og godt nytår!!!!!! 🙂

Ps: Hvis ikke det var fordi jeg lige er faldet i sundhedsgryden, og jo ikke har været til party, ville jeg bruge 1. januar på at spise frysepizza, drikke Dr. Peppers og se serier under dynen på sofaen 🙂 DO IT!

 

Næste indlæg

Sådan narrer jeg Hollie :)