Valentines day anno 2019... He loves me!

Vinterferie: Roadtrip til winter wonderland…

Annonce Honda & Vestlia

Vi er drønet på skiferie, Troels, pigerne og jeg. Julius er på ski i Østrig imens, og egentlig passer det nok meget godt med hvad han kan på ski, og hvad vi kan. Troels, han har rigeligt at se til med os tre trunter, haha… Åhhh den mand har så utrolig megen tålmodighed.

Vi er taget til Geilo i Norge hvor vi bor på Vestlia, som vi har gjort de sidste par år. Det der trækker big time her er deres legeland, som pigerne render op i så snart de har mulighed for det. Det er gratis og ligger tæt ved restauranten og caféområdet. Der er også poolområde med børnebassin og adskildt træningsområde med ret lækkert spa tilknyttet… Og nåhh ja, bowlinghal. Den har jeg ikke set endnu, men det må vi hellere kigge på. Hotellet er værelser og hotellejligheder med eget køkken, men vi spiser morgenmad og aftensmad her, som består at stor morgenmadsbuffet og tre retters aftenmenu, og børnebuffet til ungerne. Det er genialt sat sammen, så laver vi selv frokost på rummet som bare består af havregryn med frugtstykker og en rugbrød, imens vi sidder med fødderne oppe lidt. Jeg skal nok tage lidt flere billeder af det hele, for vi er ret tilfredse med det – og jeg får ikke engang penge for at skrive noget af det her.

Jeg har ikke den store erfaring med andre skisteder, så det er muligt at det er sådan her alle steder, eller måske langt fra. Jeg ved det ikke. Jeg har fra første gang valgt denne form for indkvartering frem for egen hytte, da jeg for det første ikke gider at lave mad, nyder at der er daglig rengørring og nyredte senge, og at vi er ikke bare os selv, men der er en masse muligheder vi kan vælge til og fra. Jeg er ikke ligefrem typen der synes en uge uden iPads og wi-fi i en hytte ville være møg hyggelig – det ville være forfærdeligt! Ikke at hytter ikke har wi-fi, men hvis man skulle tage det til ekstremer.

De andre gange har vi fløjet herop, og så blevet hentet af nogen i lufthavnen og kørt de ca. fire timer til Geilo i bil. Denne gang pakkede vi bilen, en fed slæde fra CR-V  fra Honda som vi har her henover vinterferien, som kan rumme det hele og pløje igennem noget sne. Jeg elsker store voldsomme biler! Meningen var vi ville køre hele vejen, men endte faktisk med at sejle i stedet, det gav sådan et godt break.

Vi taler allerede nu om skiferie til næste år, så har I tips eller idéer, så kom endelig med dem!

 

Typen…

Image Map

Næste indlæg

Valentines day anno 2019... He loves me!