Første skoledag i Kolding + midlertidigt værelse

Skiferien 2019 er booket!

Jeg havde egentlig ikke regnet med skiferie til næste år, vi var jo afsted to gange tidligere i år, men nu er det alligevel blevet sådan. Troels plejer at tage afsted med hans børn, og det gør jeg på en måde også begyndt på. Én, to, mange…

Hvor pudsigt er det lige, at sidste år, lige efter vi havde mødtes, var vi på skiferie hver især med blot en times kørsel mellem os. Faktisk besøgte Troels os i Geilo, hvor han mødte både Hollie Nolia og Signe for første gang, imens hans børn var hos de andre de rejste med. Ingen anede jo vi var begyndt at date, og det var så dejligt anonymt at kunne mødes i Norge, kort efter vores spaophold i Sverige på Valentinesday. Derfor har han har set hvor vi var, og vi er derfor blevet enige om at det er der vi tager op i vinterferien.

For Hollie Nolia og jeg er det jo nærmest blevet en tradition, at holde skiferie her på Vestlia i Geilo. Vi kunne også ha’ valgt at tage til Hemsedal som de plejer, men vi synes der er lidt mere for alle på Vestlia. Der er nok ikke så meget gang i den på ski/afterski området, men nu er det også en børnetur, og jeg synes altså det er ret fedt man kan andet end lige være i hytten – og nåhh ja, så gider jeg jo ikke lave al den mad selv, hvis jeg kan blive fri.

På Vestlia er der kæmpe morgenmadsbuffet og lækker aftensmenu, og så kan vi selv lave frokosten på vores værelse som har stort køkken. Vi har valgt en noget større løsning end jeg plejer, da vi jo pludselig er fem, som er et lidt bøvlet antal der altid kræver opredning. Det får vi ikke, vi får en stor toetagers lejlighed, så vi har masser af plads. Det ser så lækkert ud! Sidst vi var der, var de ved at bygge den nye afdeling, som er færdig nu, og som vi skal bo i denne gang.

Jeg synes det er sjovt at stå på ski, men jeg synes nok næsten det er sjovere med al udstyret, end selve det at stå på ski, hvis jeg skal være helt ærlig. Derfor passer det mig rigtig godt at der er et lækkers spaområde, der er eventyrbadet som er pools til både voksne og børn, der er legeland, bowling og god restaurant. Der er lissom noget for os allesammen, så her har jeg lokket dem til, til næste år.

Der er værelser i alle størrelser, vi havde et almindeligt første år, sidste gang et gennemgående da Signe var med, og så går vi altså all in næste gang på den store familielejlighed.

Vi har haft mange hyggestunder på hotellet, både foran ilden, i legelandet og i restauranten. Til frokost har jeg ofte siddet i sofaerne nede i “cafeen” imens Hollie Nolia selv rendte mellem legeland og mig.

Vi har ikke prøvet at bowle på Vestlia, men tænker det bør prøves med flokken denne gang.

Eventyrbaddet hvor alle kan bade, her er også børneområde med lavt varmt vand og en vandrutchebane til de større børn.

Spaafdelingen… Som jeg bla. kan bruge når de andre er på ski, hæhæ!

Så vil jeg bare gerne ha’ denne her form tilbage, fra sidste tur i februar, tak.

Vi har altså nogle gode minder fra vores ture ♥

LET’S DO IT AGAIN!!!

Image Map

Næste indlæg

Første skoledag i Kolding + midlertidigt værelse