Lyserø fredag hos Cocopanda - spar 20-70%

Hollie Nolias 6 års fødselsdag

Vi havde en helt fantastisk og magisk dag i går, på Hollie Nolias 6 års fødselsdag. Hun vågnede kl. 6 med boblende spænding i maven, og da jeg ikke kunne bære den store gave ind i sengen, sang jeg fødselsdagssang for hende, imens vi lå der og krammede i mørket. Så stod vi op, og glæden ville ingen ende tage, da hun pakkede den nye cykel op, med tilhørende cykelhjelm, fødselsdagskjole og blanke støvler.

Hun valgte selv at morgenmenuen skulle stå på pandekager og kakao, og så hyggede vi os og gjorde klar inden klassen kom forbi 10:30.

♥ Elsker denne video fra vores morgen… ♥

Reklame/ Dagen inden havde vi jo haft travlt med at bage alle Hollie Nolias yndlingskager fra bogen Piece Of Cake, derfor var der i år ikke nogen stor og fin dekoreret kage, som vi plejer herhjemme, men den havde mormor jo luret, og købt en Pippi kage sidste weekend. Jeg ville gerne at vi sammen bagte kager og boller, og det blev også personligt og nærværende på en helt anden måde. Ikke at jeg går helt væk fre de vilde kager, men i år gjorde vi det på denne her måde. Jeg anrettede kagerne og skar bollerne over og dryssede dem med krymmel i blå og pink (lettest at hælde krymmel ud på en tallerken eller en lav skål, og så dyppe de halve boller med smør derned i). Pernille Rahbek der designer Confetti kollektionen for Panduro og Maya kom forbi og hjalp os med at pynte op og lave slikposer, inden klassen kom. Det var godt nok svært at vente så længe, men også dejligt at være med til. Pernille og jeg har, udover at være et par sladdertanter der drikker kaffe og drinks, også lavet videoer sammen – eller hun har mest. Og hun lavede sådan en sød video af vores morgen, som jeg synes I skal se. Tak for den!

Alle opskrifterne finder I naturligvis i Piece Of Cake, og hvis du er hurtig er eksemplaret signeret ved køb HER.

Hun krammede cyklen igen og igen, og var simpelthen så glad! For et par dage siden fik jeg en masse Instagram hjælp til at købe den rette cykel liiiige på falderebet. Jeg havde glemt mine kort hjemme, og da jeg tog hjem for at hente dem fik jeg så ondt i hovedet at jeg ikke orkede ud og købe cykel. Nogle søde følgere fortalte mig at jeg kunne få en leveret dag til dag fra Bikeworld, som er Danmarks største cykelbutik med 20 års erfaring, så dem kontaktede jeg. De hjalp bare med det hele, nu hvor jeg ikke vidste størrelse osv. og sendte billeder med forskellige cykelkurve på, hjelme der passede til og rådgav om størrelse og kvalitet på cykler… Tak for god service, med stresset mor i den anden ende!

Jeg fik i øvrigt en smuk boks med blomster som overraskelse af Bloom Box, da de var med speciallavede balloner med Hollie Nolias navn på. Tak, den står så smukt herhjemme og pynter.

Hollie Nolias fødselsdagskjole og støvler fandt jeg hos Molly og My, da jeg var inde for at købe Piece Of Cake t-shirten, som jo i øvrigt går til et godt formål. Min bluse er fundet i Frk. Himmelblå i Kolding.

Endelig kom klassen, og hun kunne næsten ikke rumme glæden inde i kroppen. Jeg elskede når vores blikke mødtes, eller hun lige greb ud og tog min hånd for et klem imens hun pakkede gaver op fra dem alle. At se hende sidde der i midten, og alle børnene havde lavet et fint kort og en bette gave med… Hold op hvor var det dejligt. De hyggede og legede, og hun hoppede rundt og hvinede af glæde når det lige boblede over. Og tænk sig, der var hele TO børn der sagde “Mascha du er godt nok god til at bage kage, det smager bare godt!”. Så blev jeg næsten lige 165 cm af stolthed lige der – det er der ingen (i-n-g-e-n!) der nogensinde har sagt før.

Om eftermiddagen blev hun hentet af farmand, og soå blev den tredje fødselsdag holdt hjemme hos ham, hvor hun er i weekenden. I dag er det Emilie der fylder 10 år… Sikke nogle fødselsdagsweekender vi kan få fremover i det nye hus ♥

 

Image Map

Næste indlæg

Lyserø fredag hos Cocopanda - spar 20-70%