Nyhed: Skin Revival + rabatkode

Skoldkopper og næste rejse – åhhh nej!!

_16a6182

Åhhhh nej, åhhh nej altså!!!

Da Hollie Nolia kom hjem til far i fredags, fik Benjamin (fars kærestes dreng) pludselig skoldkopper, og det har vi ikke haft endnu. Faktisk ville jeg ha’ haft hende vaccineret fordi jeg var bange for det ville komme ubelejligt og ødelægge en rejse, og nu ser det netop ud til det kommer til at ske. Øv! Det ér for sent at vaccinere nu, ik?

Hun blev højest sandsynlig smittet fredag, dvs. der går omkring 2 uger før det bryder ud. d. 7. – 8. April skal vi på en ret sej tur til Disneyland Paris, som har inviteret Hollie Nolia på en særlig weekend med Disneyprinsesser og ophold på det fantastiske 5 stjernede Disneyhotel der ligger inde i parken. AAAAARGHHHH!!! Vi glæder os SÅ meget, og de er ikke en tur der kan ændres… Det er dén weekend, og sådan er det.

Har du et tip, noget jeg kan gøre eller bare et godt skoldkopperåd, til når det bryder ud? Tak ♥

Image Map

Næste indlæg

Nyhed: Skin Revival + rabatkode