Jesper Høvring event

Premiere: Fifty Shades Fri

kh_50_031

Stille og rolig tirsdag i Mascha-land. Men altså, når ens yndlingschauffør triller op foran huset i en Audi og siger at Christian Grey byder på snacks og bobler… Så kan man da godt lige skrue sig i en lille sag, og gå med til at være længe oppe. A blogger gotta do, what a blogger gotta do…

Og snacks… Dét var der! Havde måske et lille håb om de også indgik i goodiebagen, men det kan man jo foreslå dem til en anden gang. Der er jeg helt frisk på en hurtig lille brainstorm til kommene events, kvit og frit.

Filmen er den sidste af de nu tre film, som er baseret på bøgerne jeg ikke har læst. Vidste I, at faktisk er hele 44% af de kvinder der har læst bøgerne, hellere vil læse bogen, end have sex… Crazy!?

Jeg må indrømme at jeg ikke var helt oppe at køre over den første film. Jeg syntes simpelthen han var for ung og hvalpet, og så generede Anastasias skæve pandehår mig gennem hele filmen. Men så kom 2’eren… For satan, så kom 2’eren – Darker! Så så jeg 1’eren igen, så 2’eren et par gange mere… Og nu den sidste – Fri. Jeg er sgu fan. Jeg synes det er en film der skal ses, især sammen med veninderne, imens mændende ser noget fjollet bold, eller noget.

Jeg synes Mr. Grey er vokset og blevet lidt mere mand, men han er svær at hamle op med for han har jo ALT, og det er lige før det er for meget… Men hellere for meget end for lidt. Filmen er knap så fræk som Darker, men viser lidt mere, og det synes jeg egentlig er synd. Til gengæld er hans kærlighed og beskyttende facon overfor Anastasia yderst charmerende, og jeg kan godt lide det ejerskab de tager på hinanden, i disse ‘åbne ægteskabs tider’.

Vigtigt af alt, så ser man Christian Grey ret meget uden tøj på, hvilket fuldstændig overflødiggør handlingen. Bare se den!

kh_50_028

Halløjsa det var godt mormor kunne være barnepige!

kh_50_029

kh_50_030

kh_50_032

Min kjole er en gammel  sag fra skabet, men øreringene her er fra (uhhh reklame!) A-Hjort’s eget design.

0aa32aa0-045a-47f1-860b-2583cc100b10

Da jeg havde tandpine, viste jeg på IG en lille flaske jeg skyllede mine piller ned med, fordi det gjorde så møg hamrende ondt, og fik efterfølgende mange spørgsmål om hvad det var. Måske det var en ny ingefær-shot blanding, hostesaft eller andet sundt. Nej… Eller jo, det er økologisk… Men det var altså nu “bare” et lakridsshot med gode % der lige dulmede – seriøst de smager fantastisk! Også samme shot som jeg smuglede med til Zulu Awards.

kh_50_015

Hej ven…

kh_50_020

kh_50_006

Jeg er pjattet med gin… Gode drinks!

kh_50_018

Image Map

Næste indlæg

Jesper Høvring event