Når man overser et vink med en vognstang...

Blogger down. Tandpine er en bitch!

93bfb028-af3c-4f3b-bc38-ec3749711671

Shit hvor er jeg bare ikke på toppen. Jeg har den vildeste tandpine, anede slet ikke noget kunne gøre så ondt, selvom jeg sagde til mig selv da jeg fødte “det her glemmer du aldrig og du gør det aldrig igen – husk det!”. Men tandpine… Holy moly!

Det begyndte da vi var i Thailand, og jeg kom simpelthen ikke til tandlæge fredag som jeg burde, da det kortvarigt ikke gjorde ondt. Helt idiotisk tænkte jeg det nok bare var forsvundet. Det var det ikke! Jeg er gået glip af to fester i weekenden som jeg har glædet mig til, og måtte kæmpe mig gennem nogle tvoptagelser, for efter at rende rundt i byen og lede efter bilen, som jeg ikke huskede hvor jeg havde smidt midt i smertehelvedet.

Jeg har en tid hos tandlægen senere i dag, og håber lidt der kommer et afbud… Inden jeg ikke kan køre længere. Der er godt nok blevet eksperimenteret med vodka, piller og alternative løsninger i nat, uden den store virkning… Derfor jeg ikke er den mest sprudlende blogger disse dage. Hit med noget lattergas, så jeg kan komme i gang igen… Eller har du et godt tip, her imens jeg venter på en tid i eftermiddag?

Blusen her har mange spurgt efter på IG. Den er fra Y.A.S. og er fra i sommers. Jeg kan bedst lide at have farve på, på tv… Skulle nødig overses jo 😉 

 

Image Map

Næste indlæg

Når man overser et vink med en vognstang...