Whatever makes her smile...

Når man overser et vink med en vognstang…

43b893bb-8cf7-4d68-b7e7-4bd7dd31d222

Wait… What?!? Fangede I at jeg ikke kunne komme på min blog imens jeg var i Thailand, efter jeg havde delt bikinibilleder? Det var jo bare åhhhh så irriterende altså, og bare såååå hårdt at være så foxy at man bliver banned fra egen blog – that shit happens ALL the time you guys! Not really…

Her gik jeg i god tro og tænkte at den gamle cirkushest her sagtens lige kunne tage en runde mere i pin-up manegen, men åhhh hvor skulle jeg blive klogere.

Det er hovedsageligt kvindelige læsere og følgere jeg har, modsat tidligere… Allerede der kan jeg mærke et stik i hjertet, men det er vel naturens gang. Jeg ER bare ikke 25 længere, og det gør mig ellers absolut intet!  Men så kommer den snigende. Først dukker de mandlige følgere op med sleske kommentarer, og det gør mig absolut heller intet (ville dog være fedt hvis der var flere under 55 der lige smed en bemærkning, men nu skal jeg da bestemt ikke klage, det er alt for dyrt i likes), så får jeg lige lidt flere følgere… Og så får man altså blod på tanden! Uha uha Signes nye telefon skulle testes, og det blev hendes tålmodighed umiddelbart også. Mommy’s back in the game!

Indtil…. Kommentarende pludselig vender til:

“Det er bare så dejligt at se en kvinde med rigtige former”

“Jeg elsker dine naturlige kurver Mascha”

“TAK, det er din skyld jeg har lært at elske min store røv”

“Hvor er det bare dejligt at se der ikke er rettet ved arme, mave og lår på dine billeder”

SAY WHAT???!!! 

Hvis I tror jeg ser sådan ud når jeg trækker vejret, så tror I forkert! Jeg ved godt det er ment kærligt, og i aller bedste mening, for jeg kender jer. Men hvis dette her anses som værende sjældne billeder af en kvinde… Så er vi godt nok ude på et større sidespor end jeg var klar over.

Og så… Pludselig går det op for mig, at jeg nok slet ikke er banned fra min blog fordi jeg er waaaay to hot. Nej, nej… STOP med de billeder der dame, NU! Det er da et vink med en vognstang, som jeg tydeligvis slet ikke opfanger! Ikke nok med det, men der er sågar følgere på IG der har unliket mig i takt med tsunamien af åbenbart upassende billeder af 38 årig blogger på vej på pension. Are you kidding me? Hvis min naturlige kurver kunne klare det, så var jeg altså gået i seng Maude-style nu, men nej, jeg tager løbeskoene på… Så let får I mig IKKE! Satans 25 årige instagrammers… Er der da slet ingen aldersgrænse for at få sådan en profil??

 Ps: Jeg har den vildeste tandpine og skal filme fra kl. 12-17… Så vil ikke tage til akut-tandlægen og blive lammet i ansigtet – er måske derfor en anelse nærtagende. Baaaare lige lidt 😉 

Image Map

Næste indlæg

Whatever makes her smile...