Sexy business julelook

Anbefaling + rabat: Danmarks første Face Dry Mask fra Swiss Clinic

MaschaVang_2017_12_08_2911-1

Reklame

I har måske set mig på Instagram og her på bloggen iført dette look, som hos mig er meget populært når jeg om aftenen sidder med en kop te (I ved jo godt det er vin, who am I kidding?) efter Hollie Nolia er kommet i seng. Det er Danmarks første Face Dry Mask fra Swiss Clinic, og det kan godt være det ser sjovt ud at rende sådan rundt, selvom “sjov” ikke er lige hvad der står skrevet i øjnene på ens barn når man har glemt man har den på og barnet vågner og lige skal puttes igen – Men den er altså meget effektiv!

Hvis I har prøvet den her slags masker hvor man sætter et stykke papir på ansigtet med en geleagtig konsistens på den anden side, så ved I også et det er lidt noget gratværk og ikke altid føles lige rart. Masken her er som nævnt en Dry Mask, som betyder at den er helt tør, men indeholder en patenteret vandfri teknologi som indeholder hele 87% aktive ingredienser som virker hele 8 timer efter du har taget masken af.

Spar 20% på Face Dry Mask her (rabatkode neders i indlægget)

Selvom jeg mest  bruger den om aftenen hvor jeg ikke skal nå noget, så har jeg også haft stor gavn af at tage den på om morgenen imens jeg spiser morgenmad eller ordner håret, hvis jeg feks. skal lave billeder eller tv. Det giver lige det ekstra at have en plejet og fugtet hud under makeuppen til den slags, også når jeg f.eks. skal i byen i weekenden… Så bruger jeg den altså inden.

Første gang jeg modtog Face Dry Masken til test, forstod jeg simpelthen ikke hvordan den virkede, men det er jeg blever ret rutineret i nu. Man tager den på ved at sætte den fast om ørene, den er ret så behagelig i tyk, blød elastisk tekstil, der sidder som det skal imens kan kan gå rundt og lave hvad man nu gør. Når man har taget den på skal man selv aktivere ingredienserne ved at gnubbe lidt på masken (jeg viser det på min IG story hvis I er i tvivl). Jeg gør som hvis jeg ville massere mit ansigt, og så lader jeg den sidde i 15 min. inden jeg pakker den sammen igen. Husk den virker længe efter, så ikke vask huden efterfølgende. Du er hverken klistret eller noget, men bare velplejet og kan tage din makeup på, eller gå i seng.

Masken kan bruges tre gange, så når du har haft den på folder du den bare sammen igen og putter den ned i posen med genluk, til du skal bruge den igen. Meget smart og let at have med, jeg kommer helt sikkert til at have den på om natten i flyveren til Thailand når de andre sover, i stedet for fugtspray og creme som jeg plejer at tilføre flere gange på turen.

Face Dry Mask fra Swiss Clinic strammer op, fugter, øger kollagendannelsen, udjævner huden og forbedrer elasticiteten.

Der er naturligvis en julegoodie til jer fra Swiss Ambassadørfruen her.

I får 20% på Face Dry Mask med koden: face20 / find den her

Der udover er der 30% rabat på alle køb for over 500 kr til og med 17 december 2017 med rabatkoden: dec30 / find alle produkter her

 

Psssst… Hvis din kæreste mangler en adventspakke til dig, kan du jo lige give ham et hint om denne 

 

Næste indlæg

Sexy business julelook