Nu som vanvittig forbryder. Mindst!

Friday night business dinner

C0CFBE76-F87E-419B-9971-FA50F63ECAFEMin træner Herman spurgte igår da jeg trænede med ham, om jeg mon nu kunne love ikke at drikke vin til middagen om aftenen, da han er ved at være noget træt af mine løgne og løfter jeg ikke kan holde. Det var lige før jeg var ved at få dårlig samvittighed over at skulle lyve igen, men det viste sig slet ikke at være nødvendigt. Jeg fik ikke en dråbe vin, men holdt mig til champagne og cocktails hele aftenen.

Jeg var ret impulsivt inviteret på NIMB med Anna og Sarah fra Swiss Clinic, som i weekenden står ude i Forum med produkterne og havde heldigvis tid til en middag med mig. Det lyder som en ret god messe med alt fra mad, bolig, design og den slags, tror jeg kigger derud forbi i dag eller i morgen.

Vi havde en skøn og hyggelig aften sammen og jeg vil altså lige anbefale jer at smutte forbi NIMB hvis I en dag skal i Tivoli eller kommer forbi. Det ligger lige overfor hovedbanegården og er sådan et smukt sted med rar atmosfære. Jeg vil så gerne bo i samme stil, min hedeste drøm ville være at få deres decorater hjem til mig og forvandle mit hjem til samme stil. Tør slet ikke tænke på hvad det ville koste i produkter og arbejdsløn, så det kommer jo aldrig til at ske – men man må jo gerne drømme.

Vi var “on fire” på både hovedret og dessert. Jep, det er flydende sukker og smør. Det glemte Herman vist at sige jeg ikke måtte spise. Dumt Herman, dumt…

Jeg er VILD med denne kjole og fandt tilfældigt nogle øreringe i gemmerne fra H&M der passer helt genialt dertil. Jeg skal nok tage nogle bedre billeder af kjolen og linke til den når den kommer online – den er et MUST HAVE!!

Jeg var heldig at få en lille gave med hjem som indeholdt denne fantastiske ansigtsmaske. Ved ikke helt om jeg må vise den uden at skrive reklame, for det har ikke været hensigten med den søde gestus.

Næste indlæg

Nu som vanvittig forbryder. Mindst!