Nu vil jeg gerne i mål...

Når ynkelige mommybloggers skal ud…

E1D1CB89-CAF7-486A-AE66-689BB69D8733Der er lidt sommerferiestemning på bloggen de her dage, forstået på den måde jeg er knap så aktiv som I nok bemærker. Hollie Nolia er hos far, så mor her ferierer den også lidt på sidelinien og får set veninder, så det er ikke dybe tanker I får i dag, men til gengæld linket til denne meget efterspurgte skjorte fra min IG story i går.

I går var jeg forbi Signe Eflund og Signe Heindorf Clinique, for lige at blive frisket lidt op til weekenden. Jeg skal nemlig ud med nogle bloggerpiger, og jeg gør allerede nu klar til voldsomme søndags-tømmermænd. Jeg har læst at man er ynkelig når man går i byen og er over 37 år, så de sidste par uger her skal jeg da lige ha’ med – vi er SÅ klar og det bliver SÅ ynkeligt!

Hos Signe Eflund fik jeg frisket bundfarven op og en god proteinkur i håret, det er helt vildt så blankt håret bliver af det og jeg er så dårlig til at huske selv at pleje det.

Outfit: Skjorte, Y.A.S. / nederdel, Zara / solbriller, Gucci / støvlerne er gamle

Jeg prøver at være sund for tiden og selvom der ikke står det på menuen man ønsker på caféer, så kan man jo let få dem til at lave det man gerne vil have – ingen undskyldninger 😉

Se lige hvor fint det er med fransk på neglene. Hænderne skal snart fikses igen, men fik det på tæerne i går hos Signe Heindorf, det er altså virkelig pænt. Husk hun laver byens bedste tanning og andre behandlinger på Store Kongensgade!

Næste indlæg

Nu vil jeg gerne i mål...